Sayfa 604/610 İlkİlk ... 104504554594602603604605606 ... SonSon
Arama sonucu : 4880 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Didim ve Demre deki tahsisli turizm arsaları üzerinde her hangi bir inşaat başladı mı acaba? Bu projelerin tamamlanması önemli. Nakitin çoğunu eritir
    Sayin 1prometheus, yatirimci sunumunda asagidaki bilgiler var:

Didim: 2027 4. ceyrek baslangic
    Demre: henuz planlanmis bir baslangic tarihi yok. "bölgede imar planında yapılması gereken değişiklikten kaynaklanan mücbir sebeplerle yatırıma başlanamaması nedeniyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik’in 17. maddesi uyarınca, kesin tahsis tarihi olan 08/10/2018 tarihinden itibaren, alana ilişkin yeni imar planı onaylanıncaya kadar dondurulmuştur."

https://www.ozakgyo.com/upi/pdf/yati...=tu31741595034

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sakura hocam yazıların okunmuyor, Balmumucu otel mi yoksa konut mu tam anlayamadım, konumu çok iyi.
    EKGYO bilançosunu gördünüz mü, çok müthiş bir rakam, 12.780 milyar kar yazmış bakalım ne yapacak bugün, Ekgyo zaten zirvede.
    Temettü v erirse sadece vergiden dolayı vermek zorunda kalır, yine bir bedelsizle sermayeye ilave edebilir.
    İyi haftalar.
    bu tapatalkın azizliği ugradık bundan sonra pc yazarım balmumcu rezidans besiktaş ta bilanço bekleniyor sanırım genel kurula kadar bir aksiyon alınacak...
    nasip....

Vergisel avantaj 2025 bilancolari icin gecerli diye biliyorum. 2024 finansallarrindan temettu odenirse, herhnagi bir vergi avantaji yok diye biliyorum.

*OZKGY-Özak GYO 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 1.726.997.641 TL (Önceki 4.247.574.955 TL)

5. Pek beklediğimiz bir rakam gelmedi, değerlemeler falan etki etmedi mi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by asuGaGuGa Yazıyı Oku
    Vergisel avantaj 2025 bilancolari icin gecerli diye biliyorum. 2024 finansallarrindan temettu odenirse, herhnagi bir vergi avantaji yok diye biliyorum.

ÖZAK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.KÂR DAĞITIM POLİTİKASIKar dağıtım politikası hususunda Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Vergi Mevzuatı yer alan hükümlerçerçevesinde; Şirketimizin sahip olduğu taşınmazlardan elde ettiği kazançların en az %50’sinin kar payıolarak dağıtılması halinde uygulanacak vergi oranının %10, kar dağıtımı yapılmaması halinde vergi oranı%30 olarak uygulanacaktır.Şirketimiz yönetimi söz konusu avantajdan faydalanmak için prensip olarak vergi mevzuatında sayılangelirlerden elde edilen kazançların % 50’sini kar payı olarak dağıtmayı Genel Kurulda teklif etmeyiplanlamaktadır.Şirketimizin uzun vadeli stratejileri, politikaları, karlılık ve nakit durumu analizi ve makroekonomikgelişmeler ile içinde yer aldığı sektörün durumu analiz edilerek Genel Kurul'da alınan karar doğrultusundabelirlenmesini ve yasal süreler içerisinde dağıtılması esasını benimsemiştir.Yönetim Kurulunun Genel Kurul’un onayına sunacağı kar dağıtım teklifinde pay sahiplerinin beklentileriile Şirketimizin büyüme gereği arasındaki hassas dengenin bozulmamasına ve genel kurul tarafındankararlaştırılan yıllık karın ortaklara dağıtımının yasal süreler içinde en kısa sürede yapılmasına azamigayret ve özen gösterilir.Bu çerçevede; Yönetim Kurulu kar dağıtım teklifini hazırlayıp Genel Kurulun onayına sunmaktadır. GenelKurul Toplantısında karın ne şekilde ve ne zaman dağıtılacağı hususları görüşülüp karara bağlanmaktadırve mevzuata uygun olarak tüm bildirimler yasal süreleri içerisinde yerine getirilmektedir.

Daha önce Sakura hocam yazmıştı bunu, doğru tespit.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Pek beklediğimiz bir rakam gelmedi, değerlemeler falan etki etmedi mi.
    Esas değerlemeler 2025 yılında,,bu fiyatlarda kalırsa 0.20 pd/dd olur.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

8. DFG tarafından yorulmanan şimdiye kadar ki en geniş Ozkgyo değerlendirmesi .
    Özak GYO ( Ozkgyo ) Bilanço Yorumu 2024-Yıl Sonu ( 4. Çeyrek ) :

https://www.youtube.com/watch?v=_k4o6fEng3E

İyi seyirler.

Sayfa 604/610 İlkİlk ... 104504554594602603604605606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •