Bu kadar volalite yakışmıyor sana.ECiLC.
Bu kadar volalite yakışmıyor sana.ECiLC.
Gene pinmisler, trene trene..
Pinmeyin diyoruz yok illa da pinecem , hah pin pin de gör ebenin... Çeyiz Sandığını..
Tahtaci hissenin kimyasını bozdun, 54.90 dan 47.00 ye dusurulmez ki, ayıptır.
Şimdiye kadar bu topikte olmayıp hisse tavan yapınca burada yazmaya başlayanlara her zaman iyi niyetli oldukları konusunda şüphelerim olmuştur.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Sayın Rek, bu yazın bana ise ben kendi halinde küçük bir yatırımcı yim. Uzun yıllar hisse.net üyesiyim. Bir hisse hakkında bir şeyler yazınca iyi niyetli ya da kötü niyetli olup olmadıkları nasıl anlaşılıyor? Ayrıca niyetin hisseye etkisi ne olabilir? Herkes birbirine küfür, hakaret etmediği sürece fikirlerini yazabilir.
[QUOTE=gulum26;7056455]Sayın Rek, bu yazın bana ise ben kendi halinde küçük bir yatırımcı yim. Uzun yıllar hisse.net üyesiyim. Bir hisse hakkında bir şeyler yazınca iyi niyetli ya da kötü niyetli olup olmadıkları nasıl anlaşılıyor? Ayrıca niyetin hisseye etkisi ne olabilir? Herkes birbirine küfür, hakaret etmediği
---------------
Yazım ortaya.Kimseyi direkt kastetmedim.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Hisseye gelenleri bugün perişan ettiler.
YTD.
Yevmiyeciler, alacakları yevmiyeyi bıraktı , bu hissede yevmiye yiyen zaten prof olmuş demektir..
Yer İmleri