Sayfa 607/1001 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Herşeyi geriden takip ediyorsun her zaman olduğu gibi akçay.
    Ben 7400 endeks de geldim..O gelmemin nedeni de seçim öncesi beklediğim 7500 ün 3 aylık bir gecikme ile gerçekleşmiş olması idi.
    Sen gundi tepesi düşüş kaçınılmaz dedin..Herhalde çok emindin short falan açmış olmalısın..
    Üzerine 1000 puan daha ralli yaptı..
    2 haftadır da 6800 dip noktalı 7000-7100 düzeltmesi çok şukela olur diyorum.

İşin gücün herşeyi çarpıtmak..
    Akçay kusura bakmasın, 1 aylık gecikmeli tahmin tahmin değildir...

2. Yavru kutuya geldi. Dibi boylar mi bilemeyiz. Döner mi bilemeyiz. Düşeni kırıp dibi boylar mi bilemeyiz. Düşeni kırıp yeni zirveye gider mi 10 katına çıkar mı bilmeyiz

Görüldüğü üzere yavri teknik analiz diye birşey yoktur

3. Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Bu yazacağımı bir kişi kurtulur diye yazıyorum

Bak şimdi sen VOB yap vurgun vur diye değil

Bak güzel.kardesim.bura ABC veya 1 2 dibi diye ne var ne yok long açarsın. Seri 10 taban yer sana denk gelir. Hayatın kayar. Sana acimiyorim da eğer çocuğun felan varsa gerçekten çok üzücü.

Ora tepki bura tepki diye short kovalar isen TL nin değerinde güncelleme yapılıp bura bir 10 katına daha çıkabilir. Hayatın kayar. Çocuğun perişan olur.

VOB yapma.

5. Sabah şortlamamış olsak fena zarar yazıcakmışız, ucuz yırttık.
    Hamdım Piştim Yandım

6. Unutma TL değeri güncellenir vurup geçerler. Kimse suratina bakmaz. Suratına bile tukurmez.

VOB yapma.

Kork. Yapma.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    godmana kadar ortada havuç yok, gerçi bugun NTV de ne konuştuysa oradada aynı şeyleri söyleyecek bugun fıch stratejisi blomberge bağlandı büyümeden vaz geçilmeden enflasyonu kontorl altına almanın zor olucağını savunuyor yakın vade havuç olmadığından bu bademlerden her an herşey gelebilir.eylül ayı düzeltme ayı olabilir .
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

grafta belirttiğim 1. bölge olarak adlandırdığım 7850-7900 bantları bu bölge çalışmalı ve 8200 üstü açılışlar yapmalı , bu bölgenin çalışmaması durumunda yükselen trend yatay bant hareketine 2. bölge hareketine döner bu aralık 7450 bandı dip bölgesi .
    teknik düşüncem bu yönde.
    Ayın 11 de de gerek temel seneryom gerek teknik olarak seneryomu yazmıştım bu yönde 1. bölge altı kapanışlar oldu.artık yeni hedefi 2. bölge içindeki yatay kanal bölgesi

8. sasa var hekts var...

bugun keyfimi bu düz taban bile bozamaz...

biz burda gerçek parayla oynuyoruz senin gibi üfürmüyoruz...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 607/1001 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •