Ne asansör yaptılar hissede %5 anca verebildim dün 55 nere yahu.
Neyse bu sefer beceremedim sattıklarımı alayım bari.YTD.
Ne asansör yaptılar hissede %5 anca verebildim dün 55 nere yahu.
Neyse bu sefer beceremedim sattıklarımı alayım bari.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bu yazıya katılıyorum
"Evet bu kağıtta çıkış isteyenler varsa ...............dediği gibi bir miktar yüzde 10 belirleyip mesela satış yapmalari bu fiyatın artmasını en azından dusmemesini sağlar . Buna tavukları yemlemek denir .
Yevmiyeciler bunu anlamaz zaten bizi bu vurkaccilar yakıyor. "
Asla yatırım tavsiyesi değildir.Herkes kendi en iyisini bilir ..
Bu hisseyi bilmeyen tanımayan girmesin diye düşünüyorum. Geleni yakıyorlar.Bu şimdiye kadar genelde böyle oldu.
YTD.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Turan Kaşgar ve ekurisi karşısında kimse olmadığından kafasına göre at oynatmaktadır.
Bu şahıs umarım bir gün vadideki sonuna ulaşır.
Pardon burası ecilc imiş yanlış topiğe yazmışım kusura kalmayın..
Screenshot_2025-07-10-13-21-48-023_com.android.chrome.jpg
İşte bakin
Takasi artan yüzde 54 u dağılmış pek çok aracı kuruma satanlar kim City Ahlatçi doçe , yani bo.ka atlayan sinek gibi millet dalmış görünüyor geçmiş olsun
Bu figür bir X kullanıcısından alındı orada siz de bakıp görebilirsiniz, şahsıma ait değil ..
Bilginiz olsun .
Son düzenleme : Desidero74; 10-07-2025 saat: 13:52.
Son tavanda hisseye adeta saldırırcasına aldılar.Geçmiş olsun hisse uzun bir süre buralarda oyalanabilir..Artık çok geç.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
İmar onayına kadar 25-30 yıl bekletti,artık inşaat aşamasındayız,meyvesi için ömrümüz yeterse 2 yıl daha beklenmeli.
En yakın beklenti bilanço 1 ay bile kalmadı,2024/06 karının 11-12 katı net kar mümkün.Kasaya giren varlik satışlarının parası Euro cinsi
kur farkı karı yazacak,ayrıca aşırı değerlenen Euro sayesinde ilk defa Vitradan da kar bekliyorum,ihracat oranı %70-80 ve de sektöründe özellikle avrupaya ihracat rekortmeni..
Yer İmleri