Sayfa 609/1000 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

şey de teknikçiler 8.8 bekliyor , üzeri yıkım , bu faiz oranı ile aslında şey 7-8 bandında salınması gerekiyordu ...Yabancı fena dayak yiyince algı bozuldu ...Şey 8.3 da yorgunluk alameti gösteriyor ,teknikçilerin 8.8 haraketi olmayabilir....

Bakalım şey en azından çift tepe yapması lazım dı benim beklentim buydu....8.45 den çevirdiller

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    İnandırıcı olsun diye parmak da çıkmış fotoda.
    [emoji23]
    Sahte belge bu.

bizim şey 8-8.20 arası dinlenir bir süre aksi bi durum olmazsa
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İnandırıcı olsun diye parmak da çıkmış fotoda.
    [emoji23]
    Sahte belge bu.
    karar sayısı olmayan şey sahte bile olamaz
    hüseyin aydın olmayabilir diye düşünüyordum ama sonra düşününce ziraati bıraktığında yerine alparslan çakarı koydu. genel müdürken birebir çalıştığı adam ne derse yapar. halk ve vakıfın genel müdürleri yerlerinde kaldı 3 kamu bankasının yönetim kurulunda olan ve istemediği tüm adamalr gitti. mb nin başına kendisinin çok iyi tanıdığı irlikte çalıştığı bir adamı getirdi. şu anda mb ve tüm kamu bankalarının başlarındaki adamların hepsi hüseyin aydının has adamları
    bir halt olacağı yok.

dün yazmıştım
    bana ve eşime aşı çıktı
    ankara şehir hastanesinde aşı olacaklara sistem biontecmi olursunuz yoksa sinovac mı diye soruyor
    bir halt olacağı yok.

İkinci el taşıt alım-satım işlemlerinde binde 5 vergi geliyormuş.

Vergi reformu yapacaklarmış, 2. el arabaya binde 5 vergi, 2022 yılına peşin vergi, ÖTV'ye teminat, yemişim ben sizin reformunuzu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    karar sayısı olmayan şey sahte bile olamaz
    hüseyin aydın olmayabilir diye düşünüyordum ama sonra düşününce ziraati bıraktığında yerine alparslan çakarı koydu. genel müdürken birebir çalıştığı adam ne derse yapar. halk ve vakıfın genel müdürleri yerlerinde kaldı 3 kamu bankasının yönetim kurulunda olan ve istemediği tüm adamalr gitti. mb nin başına kendisinin çok iyi tanıdığı irlikte çalıştığı bir adamı getirdi. şu anda mb ve tüm kamu bankalarının başlarındaki adamların hepsi hüseyin aydının has adamları
    Hüseyin aydın başarılımıydı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 609/1000 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •