Sayfa 609/2310 İlkİlk ... 10950955959960760860961061161965970911091609 ... SonSon
Arama sonucu : 18476 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Ahmet Rasim Küçükusta
    @drahmetrasim
    ·
    19d
    DSÖ, maymun çiçeği varyantlarına yeni isim vermiş. Kongo varyantının adı Tür I, Batı Afrika varyantı ise Tür II olarak değiştirilmiş.
    Maksat Afrika' yı korumaksa vah ki vah!
    İsimlere gelene kadar... binlerce şey var Afrika için yapılabilecek.
    Korcan Ayata PhD 🙂
    @korcanayata
    ·
    10d
    Laboratuvarda değiştirdiklerine de isim vermişler mi? Başımıza bela olursa onlar olacak neticede.
    @erefefik

2. 🇹🇷🇱🇹 Litvanya Posta Teşkilatı Bayraktar TB2 görselini posta pulu olarak bastı.

Pullar 2 Avro'dan postanelerde ve internette satışa sunuldu. Basılan 45 bin pulun yarısından fazlası kısa sürede satıldı.

Pulların satışından elde edilecek gelirin yarısı Ukrayna'ya bağışlanacak.
    @erefefik

3. Malezya Kralı, 1 haftalık ziyaret için bugün Türkiye'ye geliyor, Başbakan da geçen ay geldi. Kral savunma firmalarını da ziyaret edecek

Malezya'ya bir çok teklif verdik:
    *ANKA İHA
    *Hürjet
    *Askeri gemi
    *6x6 ve 4x4 zırhlı araç
    *Yavuz ve Boran obüsü
    *Telsiz
    *Ortak çip üretimi
    @erefefik

4. Doç. Dr. Muhammed Keskin
    @kardiyobey
    ·
    47d
    3 yıl önce tedavisi düzenlenen ve hiç bir şikayeti olmayan hasta kontrole geldi:

-Hiç hissetmediği ritim bozukluğunu düzelttim
    -Kan sulandırıcı başladım
    -Tansiyon ilacını değiştirdim
    -Nabız düşürücü başladım

Bu yüzden kardiyolojide takip süresi 6 aydır ve ihmal edilmemelidir.
    @erefefik

5. Ümit Özdağ
    @umitozdag
    · 14 Ağu
    Bu 2 haritayı dikkatle incelerseniz Türkiye’nin Filistinleştiğini görürsünüz. Filistinliler “Bir şey olmaz” diyerek topraklarını satmışlardı. Türkiye’de benzer bir süreci yaşıyor. Zafer Partisi Türkiye’nin Filistinleşmesine direnen partidir.Zafer Türk Milleti’nin olacak.
    Sıdkı Zilan
    @sidkizilan
    ·
    21s
    Yahudiler Filistin'de hak sahibiydi; Allah'ın emri ile Hz Musa İsrailoğullarının Mısır'dan aldı Filistin'e götürdü, daha önce Hz İbrahim oraya yerleşmişti.
    Kürtler ve Araplar da Türkiye'de hak sahibi, boşuna kendini yorma; ya sakin otur, ya da Japonya'ya git!
    Sıdkı Zilan
    @sidkizilan
    Fırat'ın doğuşu biz Kürtlere, batısı ise üç hisseli olsun; Türkler, Araplar ve Kürtler kardeşçe yaşasın.
    Geçen karar aldık; Kürtler olarak Dîyarbekir -Adana hattında 100 km eninde toprak alacağız; denize ulaşmamız gerekir.
    Zaten şimdiden Mersin Kürd ve Arap şehri değil mi?
    Ümit Özdağ
    @umitozdag
    Bunu söyleyen Şeyh Sait itini rahmetli dedem Binbaşı Mikail asılmak üzere Diyarbakır’a götürmüştü. Son söyleyen Öcalan’da İmralı’da otluyor.
    @erefefik

6. Koray Pehlivanoğlu
    @korayphlvglu
    ·
    50d
    Kim kaç element buldu?

Şimdiye kadar İngiltere 24 element buldu

Onu, 21 elementle ABD izliyor

İsveç 20, Almanya 19, Fransa 17, Rusya 9, Avusturya 3, Danimarka 2, İtalya ve İspanya birer

Eski çağlardan beri “bilinen” elementler 12 tane

Hem biz hem müslümanlar henüz bulamadık.
    Rusya sadece 9 tene bulmuş ama tüm batıya karşı tek başına savaşıyor. İlginç, İsveç 20 tane bulmuş
    @erefefik

7. İris Cibre
    @iriscibre
    · 37d
    Tarım Kredi'de 30 tane pardon 20 tane üründe indirim olacaktı.
    Olmamış, onun yerine sahte gübreden iştirak Gübretaş müdürleri gitmiş bir de A101'de fiyatlar daha ucuzmuş ama 1000 şubeli marketle 84milyonluk ülkenin gıda enflasyonunu düşürecekmişiz
    doğru mu?
    @erefefik

8. Tera
    @Tera07590756
    ·
    1 sa
    Tarim Kredi ilan ettiğiniz indirim ile ilgili özellikle fiyatlara bakmak için sabah gittim reyonlar bosMadem az miktarda ürün getirecektiniz buna indirimli satış demeyinSatis olması için reyonda ürün olması gerekmiyormuOn tane ürün getirip sabah sattık demekmi indirim?
    @RTErdogan
    @erefefik

Sayfa 609/2310 İlkİlk ... 10950955959960760860961061161965970911091609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •