5 fk da komik olur.
Linyit ülkemizde 3. enerji kaynağı. Çan 2 var ellerinde.
Doğalgaz Özbekistan da yüzde 86 enerji kaynağı. Ellerinde doğalgaz santrali var.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Odaş bedavaya düştü yarın tavan açması lazım hatta en az 3 gün fk 5e düştü sene sonu beklediğim durum bu çeyrekte oldu SPek hiç etmez umarım mükemmel bir bilanço ytd
Ben çok hakim değilim bu sektöre. Düz mantık aldım odaş'ı.
Almadan önce burada da yazıyor sanırım twitter'dan @LRDR adlı hesabın analizlerini okudum. Epiaş'tan veri takip ettim falan öyle aldım.
Ben sene sonu 2,5 milyar kâr ve 7 fk fiyatlanma bekler iken çok güzel bir kâr açıkladı.
Aynı şekilde devam ederse 4 milyarı zorlar.Tabii bu hesap düz hesap.
4 milyar kâr 7 fk da 20 TL demek. Bakalım hayırlısı.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Düşerse zararımı karşılaşırsınız![]()
Şaka bir yana hissenin hangi fiyata gideceğinden ziyade şirketin verimliliği ve kârlılığı daha ne kadar devam eder bunu az çok görebilmek önemli. O yüzden sizin analizler önemli. Umarım yazmaya devam edersiniz.
Şirketin yatırımları ile ilgili de 31.05.2021 de kap atmışlar. Özbekistan a Urfadaki santrali taşımayı ve ellerindeki maden sahalarından antimuan,altın ve gümüş çıkarmayı planladıklarını bildirmişler.
İlkini gerçekleştirmişler. İkinciside olsa dadından yenmez.
Bir de internette İsrailli bir şirketle işbirliği haberi vardı 2021 yılına ait.
https://www.dunya.com/kose-yazisi/tu...yatirim/641864
Yer İmleri