Bence her ikiside
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence her ikiside
Abi ben artık piyasanın adaletine inanmıyorum
Bende inanmamaya başlayacağım yakındır
E hani sen piyasaya sonuna kadar inananlardandın
E nasıl inanayım ki baksana şu kipaya pireyi deve yaptılar migrosu geçti piyasa değeri , Sahibide inceleme istemiş benim hisse bu kadar etmez , kim nereye niye götürüyor diye
Ağzı olanın konuştuğu gibi , parası olanda götürüyor , adamın parasının kahyası değiliz ki , hem ben market hisselerini almıyorum sadece piyasanın adaletsizliğine dikkat çekmek için örnek verdim.
Abi sen genede piyasanın adaletine inan piyasa yanlış yapmaz
Tamam piyasa er yada geç her hissenin hakkını verir vermesine de , geç gelen adalet adaletmidir , o tartışılır...
"Eğer dikkatli olmazsanız gazeteler mazlumlardan nefret etmenizi, zalimleri ise çok sevmenizi sağlar."
Malcolm X
Son tahlilde bilanço felan hepsi hikayeymiş gibi kalıyor , adam gibi hisseyi yukarılara taşımayı kafasına koymuş spek gerek , anele sayfasında yazmıştım , burada da olsun istedim YTD
Kesinlikle doğru spek isteyecek gücü de olacak. Böyle bir tahtada capulcu spek ile yol gidilmiyor malesef. Seyinde d.n olan spek lütfen
Sn izci ve sn kitapçı keyifle okuduğumuz soru - cevap köşelerinin bir tanesinin ana konusunu speke ayırsanız nasıl olur acaba? Hatta spekler arasında bir rekabete sebep olurda bakarsınız çaplı bir spekle yola devam ederiz.
Bu baskıda patronun parmağı yoksa ben de bir şey,bilmiyorum. Bilançonun,kötü gelmesini beklemek için sebep yok. Bilançoyu açıklamalarından birkaç gün önce basacaklar bence yukarı.
Arkadaşlar Kızmazsanız bu konu ile ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Söylemlerim kişilere karşı değildir. Lütfen yanlış anlamayın.
Yatırım yapıyorsak bazı sorunlara katlanacağız, yapacak bir şey yok. Dünyada hangi iş konusunda dürüstlük var. Zaten hayatımız imtihan dünyası değil mi. Sahtekarlıkları dile getirmek, kızmak ve küfretmek günaha girmekten başka bir işe yaramaz. Burada olduğumuza göre bunları kabul edelim, biz işimize bakalım, hatayı karşımızda değil, kendimizde arayalım.
Analiz yapalım, tutmazsa başka bir hisse peşinde koşalım, rızkımızı arayalım. Yine tutmadı, vardır bir hikmeti. Hikmette sual olmaz arkadaşlar. Çekeceğimiz varmış deriz. Spek miş, tahta yapıcıymış, bunlar boş işler. Faydalı işler peşinde koşalım.
Hatayı ve zararı sadece ve sadece kendimizde arayalım. Güzeli ve kar etmeyi de Allah tan bilelim. Biz doğrusunu yapmaya çalışalım, yolunda bulunalım, birbirimize yardım edelim, bildiklerimizi paylaşalım. Gerisi ya nasip, ya kısmet.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer İmleri