Sayfa 609/948 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Baktık bilanço berbat, başka bir hisse buluruz. Hayırlısı olsun.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2.  Alıntı Originally Posted by karaoğlan Yazıyı Oku
    Vergi dairesine bildirilen kar veya zararlar yanıltıcı olabiliyor oysaki.Sahol 3 çeyrek kar 2.340.000 tl civarı vergi dairesine 1 milyon küsür kar beyan etti.4 çeyrek kar 3.486.000 küsür.Hızlıca yazıp çıkmak zorunda kaldığım için rakamlara yeniden bakılabilir.YTD
    Kıyaslama yapılması bakımından bunu yazmadım.Kesinlikle bilançoyu görmek gerekir.Sadece vergi dairesine sunulan beyannameye göre piyasanın tepkisi ki eğer sebep buysa, can sıkıcı oldu.

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Baktık bilanço berbat, başka bir hisse buluruz. Hayırlısı olsun.
    Sayın izci,

silverline nasıl yapıyor bilmiyorum ama 4.ceyreklerde gelen bilanço önceki çeyreklere yakışmayan şekilde kapanıslar gerçekleştiriyor diye biliyorum.

Bu aslında yeni bir şey de değil kronik demeye dilim varmıyor ama önceki 4.çeyrek bilançolara bakarak bi kıyaslama yapabilirsiniz.. Saygılarımla..

tamamen kişisel görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi değildir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by İCE MAN Yazıyı Oku
    Sayın izci,

silverline nasıl yapıyor bilmiyorum ama 4.ceyreklerde gelen bilanço önceki çeyreklere yakışmayan şekilde kapanıslar gerçekleştiriyor diye biliyorum.

Bu aslında yeni bir şey de değil kronik demeye dilim varmıyor ama önceki 4.çeyrek bilançolara bakarak bi kıyaslama yapabilirsiniz.. Saygılarımla..

Endişem de bu zaten. Kar 9.999 ve altı gelmemeli.
    Gelirse başta şapkam gider.
    Son düzenleme : izci; 26-02-2018 saat: 23:15.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5.  Alıntı Originally Posted by İCE MAN Yazıyı Oku
    Sayın izci,

Sio muydu pazarlama müdürü muydu biri yılı iyi bir noktada bitirecegiz demişti. Ben o söze inandım. İnşallah bunu soyleyende gerçekten inanarak söylemiştir...

6. Forum bugün çok sessiz.Herkes perşembeyi bekliyor anlaşılan.Güzel haberler gelirde keyfimiz yerine gelir inşallah herkese selamlar.

7. Forumun havası, kağıdın son dönemdeki hareket tarzı şunu gösteriyor kanımca; bilanço sanki 13 14 arası gelecek gibi. Yani ümitvar şekilde bırakacak yatırımcıyı ve yukarı hareket olsa bile sınırlı olabilir ve yatırımcılarda 3 aylık bilanconun beklenmesine yönelik beklenti bırakacak ve gene sürtünmeye devam edecek. Kararlı bir şekilde yukarı gidecek tahta bu saatte bu fiyatta olmaz. Tamamen kendi beklentim bu yönde. Tabiki uzun vadede buralarda kalacağını sanmıyorum. Ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sn. mastori bilançonun açıklanmasına az bir zaman kalmasına rağmen hissede ufak bir hareketin olmaması kağıdın keşfedilmediğinden midir yoksa farklı bilanço beklentisinden midir? TEŞEKKÜRLER.

Sayfa 609/948 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •