Baktýk bilanço berbat, baþka bir hisse buluruz. Hayýrlýsý olsun.
Baktýk bilanço berbat, baþka bir hisse buluruz. Hayýrlýsý olsun.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Sayýn izci,
silverline nasýl yapýyor bilmiyorum ama 4.ceyreklerde gelen bilanço önceki çeyreklere yakýþmayan þekilde kapanýslar gerçekleþtiriyor diye biliyorum.
Bu aslýnda yeni bir þey de deðil kronik demeye dilim varmýyor ama önceki 4.çeyrek bilançolara bakarak bi kýyaslama yapabilirsiniz.. Saygýlarýmla..
tamamen kiþisel görüþlerimdir, yatýrým tavsiyesi deðildir..
Forum bugün çok sessiz.Herkes perþembeyi bekliyor anlaþýlan.Güzel haberler gelirde keyfimiz yerine gelir inþallah herkese selamlar.
Forumun havasý, kaðýdýn son dönemdeki hareket tarzý þunu gösteriyor kanýmca; bilanço sanki 13 14 arasý gelecek gibi. Yani ümitvar þekilde býrakacak yatýrýmcýyý ve yukarý hareket olsa bile sýnýrlý olabilir ve yatýrýmcýlarda 3 aylýk bilanconun beklenmesine yönelik beklenti býrakacak ve gene sürtünmeye devam edecek. Kararlý bir þekilde yukarý gidecek tahta bu saatte bu fiyatta olmaz. Tamamen kendi beklentim bu yönde. Tabiki uzun vadede buralarda kalacaðýný sanmýyorum. Ytd
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. mastori bilançonun açýklanmasýna az bir zaman kalmasýna raðmen hissede ufak bir hareketin olmamasý kaðýdýn keþfedilmediðinden midir yoksa farklý bilanço beklentisinden midir? TEÞEKKÜRLER.
Yer Ýmleri