Originally Posted by Paragöz35 Of of of of of son sakika haberi : Motorine 67 kuruş Benzine 55 kuruş Lpg ye 35 kuruş zam yapıldı... Müjde buymuş,, Petrol bulursak zam oranları nasıl olucak aceb
Gidim gelim tatilden saticam arabayı, taksiyle gitmek çok daha mantıklı,şoförün bole oluyor yaww
Originally Posted by işçi74 Gidim gelim tatilden saticam arabayı, taksiyle gitmek çok daha mantıklı,şoförün bole oluyor yaww + sigortam bitti + mtv geldi. + ceza yedim. + park yeri bulamadım. + bakım zamanı geldi. + çocuklar arabayı çizmisler. + çalismiyor benzin bitti galiba. + tüh lastik patladı. + eyvah arabamı çaldılar + + + × × ×÷%- €$£¥ amq.
Originally Posted by akcay coincilerin içinden geçmişler.... krdmd eregl shortlar iş yaparmı benim yarın ne dersiniz? endeks fazla ekside değil ama demir çeliğin kaşını gözünü patlattıkları için güne güzel başladık...
fiyat güncellemesi diyeceksin zam diye bişey yok... Originally Posted by Paragöz35 Of of of of of son sakika haberi : Motorine 67 kuruş Benzine 55 kuruş Lpg ye 35 kuruş zam yapıldı...
1,536 altına giderse viop caferi bez almaya göndeririz...
Originally Posted by akcay 1,536 altına giderse viop caferi bez almaya göndeririz... Inşallah maaşallah amin.
benim buralar çok eğlenceli buyurun gelin...
Forum Rules
Yer İmleri