Sayfa 611/639 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. İlgide kayıtlı başvurunuzda özetle, Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Ticaret AŞ ile olarak şikayetlere yer verilmiştir.

Halka açık şirketlere*ilişkin olarak Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirmekte ve gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı incelemelerde bulunulmaktadır. Yapılan veya yapılacak incelemeler sonucunda tespit edilen hususlarla ilgili olarak gerekli yasal işlemler tesis edilmekte ve incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuzun internet sayfasında yer alan Duyurular bölümünde yayımlanan bültenler aracılığıyla http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikbulten adresinden kamuya duyurulmaktadır.

Bu çerçevede, ilgide kayıtlı başvurunuzda nakit ve benzeri varlıkların tutarının düştüğü ifade edilmekte olup, başkaca bir somut bilgi/belge sunulmadığı gibi, ne tür bir aykırılık bulunduğu da belirtilmemiştir.*Konuya ilişkin varsa elinizde bulunan bilgi ve belgelerin* Kurulumuza iletilmesi halinde Kurulumuzca yapılan veya yapılacak incelemelerde dikkate alınması mümkündür.**

Bilgi edinilmesi rica olunur.

2. bana göre artık uçuş zamanı başlayacak bıktırma sahnesi yeter artık iş yapın biraz

3.  Alıntı Originally Posted by servetgdr Yazıyı Oku
    bana göre artık uçuş zamanı başlayacak bıktırma sahnesi yeter artık iş yapın biraz
    servet kardeş 15.20 basamağında da sen uğraşacaksın herhalde taa 70 lerde başladı doktor la her 10 basamakda birileri cıktı şöyle ucacak böyle kacacak diye sana kolaylıklar dilerim

4.  Alıntı Originally Posted by KAVUNCU19 Yazıyı Oku
    bu pek kola benzemiyo adam cuk... nu kesmiş
    sesli güldüm ben bu hisseden 0,45 de çıktım kol keserek iyiki kesmisim yoksa c.kude kaptiricaktim bende.. Mevla yardımcınız olsun

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by servetgdr Yazıyı Oku
    İlgide kayıtlı başvurunuzda özetle, Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım ve Ticaret AŞ ile olarak şikayetlere yer verilmiştir.

Halka açık şirketlere*ilişkin olarak Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirmekte ve gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı incelemelerde bulunulmaktadır. Yapılan veya yapılacak incelemeler sonucunda tespit edilen hususlarla ilgili olarak gerekli yasal işlemler tesis edilmekte ve incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuzun internet sayfasında yer alan Duyurular bölümünde yayımlanan bültenler aracılığıyla http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikbulten adresinden kamuya duyurulmaktadır.

Bu çerçevede, ilgide kayıtlı başvurunuzda nakit ve benzeri varlıkların tutarının düştüğü ifade edilmekte olup, başkaca bir somut bilgi/belge sunulmadığı gibi, ne tür bir aykırılık bulunduğu da belirtilmemiştir.*Konuya ilişkin varsa elinizde bulunan bilgi ve belgelerin* Kurulumuza iletilmesi halinde Kurulumuzca yapılan veya yapılacak incelemelerde dikkate alınması mümkündür.**

Bilgi edinilmesi rica olunur.
    Spk nin.verdiği cevaba bak ozellikle 2 paragraf resmen dalga geciyorlar elinizde be gibi belge var diyor yaziklarlar olsun bu şikayete cevap yazan gerizekali kmse ac bak grafige ozsermaye şirketin kap yapilan açiklamalarina borc odemesi olmadı tahvil odemesi olmadı elindeki parayı tacoya doca verdi ne bilgisi ne belgesi ustiyorsuz malmisiniz aptalmisiniz nesiniz spk borsa istanbul yonetimi durust olmuş olsaydi boyle şirketler halka arz olmazdı ve yatrimci.magdur olmazdı

SPK BİST YONETIMI MALESEF ZAMANINDA BU GIBI SİRKETLERE KUCAK ACIP BIZ KY KUCAĞINA BIRAKTI

ASIL SUCLU SPK BIST

LG-D320 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Akyurekler fetocu olabilir mi

7.  Alıntı Originally Posted by isagnakkk Yazıyı Oku
    Akyurekler fetocu olabilir mi

hah bunu iyi söyledin bi bu eksik

8.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    sesli güldüm ben bu hisseden 0,45 de çıktım kol keserek iyiki kesmisim yoksa c.kude kaptiricaktim bende.. Mevla yardımcınız olsun

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aman birader parayı kazanırsın aman ''eline koluna'' sahip ol

Sayfa 611/639 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •