MARSLI sattın dimi elindekileri...
MARSLI sattın dimi elindekileri...
Abdulkadir Selvinin yazdigibsiyasi partiler ve secim yasasinin Ekim de meclise buyuk olasilikla gelecek olmasi olasiligi Imtiyazli hisselerin imhasi icin surenin cok daraldigina isaret ediyor
Partiler yasası çok uzadı. Ama içeriğinde bizimle ilgili bir güncelleme gelirmi orası net değil o yasaya çokta güvenmemek lazım. Selvinin yakın zamanda bu konuda bi yazısı varmı bilmiyorum daha önceleri ilk komisyon kurulduğunda bişeyler yazmıştı diye hatırlıyorum. Şöyle bir yazı yazmış temmuzda partilerin ticari faaliyetleri ile ilgili bi güncelleme göremedim.
https://www.google.com.tr/amp/s/t24.com.tr/amp/haber/abdulkadir-selvi-yazdi-iste-akp-ile-mhp-nin-secim-ve-siyasi-partiler-yasasi-taslagi-uzerinde-uzlasmaya-vardigi-ve-varamadigi-maddeler,968511
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çok ciddi bir yatırım hedefleri, yatırım planları var. İnanıyorum ki çok kısa zamanda Birleşik Arap Emirlikleri ülkemizde ciddi yatırımlara girecek."
ayın 26 kuruluş tarıhı kurucular a bir güzellik yapsa iyi olur. normal de bu zamana kadar yaparlardı ama kendilerinin medya da gelecegi göremeyen hep kendi istedikleri gibi surecek sanan bir sürü aptal yönetim kurulu olarak tarihe gececekler bu kasadan cıkacak paradan daha cok acı verecek inşallah
Bu hafta hedef 300 lere yolculuk var anlasılan alan sevinemiyor hep bir satıcı
var satan ya haber düşerse diye endişeli fiyatı yukarı cekiyor izlemek daha zevkli bir gün birinin elinde patlayacak satanın kötü bir yatırım olarak anlatacak öbür boyu
Yer İmleri