Sayfa 611/1002 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. öfkeliyim çünkü hakkını arayamıyorsun , mevzu zarar değil ister inanılsın ister inanılmasın bu fondan ettiğim zararın 12 katını bir kaç hisseden kısa sürede çıkardım
    Ama fonlara güvenim kalmadı ve altın fonu hariç , karda olanlara satış verdim ,hatta epey karda olan akportföyün GUM fonuna ilk başta satış verdim
    Buradaki bazı akıllı vatandaşlar , yeah şu fon bunu getiriyor , yeah demeye devam etsinler

not: daha bu gün şurada yazılan bir fonu portföyüne baktım en büyük oran bist 100 dışı dandik bir hissenin %7 oranıydı
    hiç mi bakmazsınız be kardeşim aldığınız sattığınız şeylere
    bu adam fon parasının %7 si olmasa bile %5 ini niye böyle bir hisseye gömer diye hiç mi aklınıza gelmez
    sonra gelip burada yazanlara akıl veriyorsun ..neyse...

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Ne kadar cok hesap o kadar cok MKK saklama bedeli oluyor..
    TEFAS uzerinden dilediginiz tefas a acik olan tum fon alip satabilirsiniz, hesap acacaginiz araci kurum yada banka uzerinden de kendi fonlarina tefas a kapali olanlari daha kolaylikla alabilirsiniz aksi takdirde fon yoneten firma ile sozlesme yaparak tefas a kapali fonlari da alabilirsiniz

Vakifbank hakkinda bilgim yok uygulama da al sat yapsa yeter...
    Bilgilendirme için teşekkürler. Misal, farklı bir bankaya yatırım hesabı açtığım zaman, eski bankadaki yatırım hesabını kapatmak gerekiyor mu?

3. bu limon suratlı da herkese bilgi dağıtıyor ,her yerin bilgi olmuş senin ,kendine hayrın yok

4. Limon kelimesini duyunca ,Lemon rumuzlu arkadaşa çağrı mı gidiyor ne hemen damlıyor, sana birşey dediğimiz yok abi

5.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    not: daha bu gün şurada yazılan bir fonu portföyüne baktım en büyük oran bist 100 dışı dandik bir hissenin %7 oranıydı
    hiç mi bakmazsınız be kardeşim aldığınız sattığınız şeylere
    bu adam fon parasının %7 si olmasa bile %5 ini niye böyle bir hisseye gömer diye hiç mi aklınıza gelmez
    sonra gelip burada yazanlara akıl veriyorsun ..neyse...
    hangi fon hocam bu..adını da yazarsanız daha faydalı olur

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    hangi fon hocam bu..adını da yazarsanız daha faydalı olur
    Akıl veren vatandaşın birisinin fonu , hisse senedi fonu da değil , koçholding hissesi %1 bile değil , dandik hisse %7,(hacim 15-20 milyon lira günlük)
    ilgili şahıs anlamıştır , iftira atıyorsun derse fonun içeriğini buraya dökerim

7. Şuna kanaat getirdim içinde yerli yabancı 1 tane bile hisse veya yabancı fon olsun , fon alacaksam o hisseleri veya yabancı fonları incelemeden almam
    emtiadır şudur budur , emsallerinin getirilerini aylık değil . haftalık bazda geriye dönük olarak incelemeden almam
    elimde kalan tek fon OJK , akportföyün gümüş fonunu sattım ama yapı kredinin gümüş fonunu önümüzdeki günlerde düşünebilirim (incelemek şartıyla)

Yine yenilebilir enerji iklim cart curt fonunu YJH verdim , sebebi portföyü iyi ama ağırlıklı hisseleri ABD de bile şişmiş ,dandik norveç,danimarka Avrupa hisseleri bürekli kaybediyor , mq Norveç ne yapsın yenilebilir enerjiyi adamların nüfusu ne ,yeraltı kaynakları ne

ABD resesyona girer mi kimse bilmiyor ama girse de girmese de , rahat bir NASDAQ yok 2 aşağı bir yukarı olabilir ,resesyona girerse bu 3-4 aşağı bir yukarı olacaktır ABD de iki bunak var , adamlar 80 yaşını geçmiş birisi havayla konuşuyor ,diğeri ne yaptığını bilmiyor ve ikisi çekişiyor
    sistemleri o kadar sağlam ki bu ikisini bile sürebiliyorlar

adam yarı iletkenci elekrikli araba malzemesi almış 4 milyar dolarlık
    ulan ben 60 yaşındayım alamıyorum(alamıyorum derken uzun vadeli anlamında yani) ömrümüz yeter mi diye , 90 yaşında bu alıyor uzun vadeli , ama doğru bir seçim yaptığı ,kendisi adına olmasa da mirasçıları adına ...
    Son düzenleme : Germiyan; 16-11-2022 saat: 20:14.

8. Ben size açık seçik ,net bir şey yazayım .

Bir fonun portföyünde hepsi burada hissesi varsa kesinlikle o fonu almadan önce 10 kere düşünün
    bilmeyenler için D-MARKET Electronic Services & Trading ADR (HEPS)
    link :https://tr.investing.com/equities/dmarket-adr

bir fon nasıl bir istikbal görüyor ki portföyönün hisse senedi oranının %4 ünü bu hisseye gömüyor , cevabı monitör olarak geldi , olacak iş mi bunlar

bana akıl verenler nasıl oluyor bu işler siz cevap verin ben ikna olayım
    hisseyi kötülediğim için değil 1 sene önce halka arz olmuş 9 küsür dolardan ,şimdi ,şu an 0.70

Sayfa 611/1002 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •