Merhabalar,
Özel bankanın para piyasası fonu getirisi düşük ve yönetim ücreti yüksek. Devlet bankasının yönetim ücreti bir nebze düşük, getirisi bir tık yukarıda. Hesabımda çok para yok, maaştan bir kısım parayı, biriktiriyorum. Banka dışındaki özel kurumlara yatırmak istemiyorum, Vakıfbank internet bankacılığı, kullanışlı mı, tavsiye edermisiniz. Yoksa özel bankadaki fon hesabımı devam ettirmek daha mı mantıklı. Devlet bankası mobil bankacılık yatırım menüsü kullanışlı mı, Ne dersiniz? İki farklı bankada yatırım hesabı olması, sıkıntı yaratır mı?
Saygılar.
ZFB fonuyla ilgili ,akportföy genel müdürlüğüne şikayet maili atıp cevaben "monitör" kelimesini aldıktan sonra
bu gün mtrks hissesi tavan yapmış .şikayete söz konusu olan mtrks ve hepsi burada hissesiydi
tavan yapmasının sebebi patron alımı ,patron alımı , hisse 31 lerdeyken almadı ,36 larda almaya karar vermiş
hissenin 84 lere gelmesinin en önemli sebebi coin alım satımı için alt yapı hazırlıklarına başladık haberiydi , ve öylece kaldı o haber
Bu borsa var ya insanı kocatır
Bir tane fon buldum , almadan önce yeminle yöneticisi kimdir nedir diye araştırıyorum
Derler ya, hisse alırken illa ki şirket patronuna bakmak gerekir diye artık benim için bu fon yöneticileri için de geçerli
Neyin ne olduğunu biliyorsun ama ıspatlayamadığın için yazamıyorsun
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Ne kadar cok hesap o kadar cok MKK saklama bedeli oluyor..
TEFAS uzerinden dilediginiz tefas a acik olan tum fon alip satabilirsiniz, hesap acacaginiz araci kurum yada banka uzerinden de kendi fonlarina tefas a kapali olanlari daha kolaylikla alabilirsiniz aksi takdirde fon yoneten firma ile sozlesme yaparak tefas a kapali fonlari da alabilirsiniz
Vakifbank hakkinda bilgim yok uygulama da al sat yapsa yeter...
Yer İmleri