Sayfa 610/1002 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Alıntı Originally Posted by mistyimage Yazıyı Oku
    ZJL yerine GOH aldım. AHI Sasa'yı epey arttırmış.
    AHI ya baktım. siz söyledikten sonra.
    sanırım asıl NATEN de baya çoklar.
    Analizi ise, ya bu hızda gidecek yada buradan bi yerden,
    ani gaz kesecek gibi duruyor.

2. Merhabalar,

Özel bankanın para piyasası fonu getirisi düşük ve yönetim ücreti yüksek. Devlet bankasının yönetim ücreti bir nebze düşük, getirisi bir tık yukarıda. Hesabımda çok para yok, maaştan bir kısım parayı, biriktiriyorum. Banka dışındaki özel kurumlara yatırmak istemiyorum, Vakıfbank internet bankacılığı, kullanışlı mı, tavsiye edermisiniz. Yoksa özel bankadaki fon hesabımı devam ettirmek daha mı mantıklı. Devlet bankası mobil bankacılık yatırım menüsü kullanışlı mı, Ne dersiniz? İki farklı bankada yatırım hesabı olması, sıkıntı yaratır mı?

Saygılar.

3. ZFB fonuyla ilgili ,akportföy genel müdürlüğüne şikayet maili atıp cevaben "monitör" kelimesini aldıktan sonra
    bu gün mtrks hissesi tavan yapmış .şikayete söz konusu olan mtrks ve hepsi burada hissesiydi

tavan yapmasının sebebi patron alımı ,patron alımı , hisse 31 lerdeyken almadı ,36 larda almaya karar vermiş
    hissenin 84 lere gelmesinin en önemli sebebi coin alım satımı için alt yapı hazırlıklarına başladık haberiydi , ve öylece kaldı o haber
    Bu borsa var ya insanı kocatır
    Bir tane fon buldum , almadan önce yeminle yöneticisi kimdir nedir diye araştırıyorum

Derler ya, hisse alırken illa ki şirket patronuna bakmak gerekir diye artık benim için bu fon yöneticileri için de geçerli

Neyin ne olduğunu biliyorsun ama ıspatlayamadığın için yazamıyorsun

Amac uzun sureli istikrar saglayan fonlari almak, icerikleri incelemedim getirileri kontrol edip bunlari tespit ettim. Birde hisse fon lardaki riski degisken fonlar yerine de degerlendirmek istiyorum..

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    tüm endeksi almış olmuyor musunuz? 14 fonda ortak olan hisseleri ciksak bile toplam bi 300 hisse var mıdır?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

O zaman su sekilde yapabilirim hisse lere yapacagim alimlari daha dusuk tutup son 3 degisken fona biraz daha aktarim yapayim, hizli bir dusus oldugu taktirde hisse lerde cok zarar etmeden kurtulabilirim...

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Endeks bu seviyedeyken ağırlıklı hisse fonu almak....Bilemedim.. Fazla riskli bence...Bunların bazılarını ben de almıştım. 6-7.risk grubunda olmalılar...ytd

Selam dostum, alacagim bu 9 hisse fonun (biri serbest) iceriklerini dusuk tutacagim ama rakami cok yapip birinde iyi kazanc var oldugunda onu kacirmamis oluruz ama hepsi kullen de zarar olusturur o zaman kol kesilir tabi yada orta vadeli bakilir

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku

Guzel secimler ama 4-5 dusurun bence. Selektif olmakta yarar var

Rica ederim dostum, elimizde internet var bulabilecegimiz yanitlari kendimizin bakmasi cok daha hizli ve az yorucu olur, forum da bunun icin var bilemeyenlere yol gostermeliyiz

Portfoy dagilimlarina KAP tan ulasabilir ve inceleyebiliriz...

Alıntı Originally Posted by Makyevelli Yazıyı Oku
    İlginize teşekkürler Servetbey. Size ve tüm yatırımcılara hepimize Bereketli bir ay dilerim.

Ne kadar cok hesap o kadar cok MKK saklama bedeli oluyor..
    TEFAS uzerinden dilediginiz tefas a acik olan tum fon alip satabilirsiniz, hesap acacaginiz araci kurum yada banka uzerinden de kendi fonlarina tefas a kapali olanlari daha kolaylikla alabilirsiniz aksi takdirde fon yoneten firma ile sozlesme yaparak tefas a kapali fonlari da alabilirsiniz

Vakifbank hakkinda bilgim yok uygulama da al sat yapsa yeter...
     Alıntı Originally Posted by Finans2023 Yazıyı Oku
    Merhabalar,

Özel bankanın para piyasası fonu getirisi düşük ve yönetim ücreti yüksek. Devlet bankasının yönetim ücreti bir nebze düşük, getirisi bir tık yukarıda. Hesabımda çok para yok, maaştan bir kısım parayı, biriktiriyorum. Banka dışındaki özel kurumlara yatırmak istemiyorum, Vakıfbank internet bankacılığı, kullanışlı mı, tavsiye edermisiniz. Yoksa özel bankadaki fon hesabımı devam ettirmek daha mı mantıklı. Devlet bankası mobil bankacılık yatırım menüsü kullanışlı mı, Ne dersiniz? İki farklı bankada yatırım hesabı olması, sıkıntı yaratır mı?

Saygılar.

Sayfa 610/1002 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •