Sayfa 613/615 İlkİlk ... 113513563603611612613614615 SonSon
Arama sonucu : 4916 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Fibo 1.618
    79

Önümüzdeki ay güzel KAP bekliyorum

2. Yatırım Fonları Ağustostan beri 8milyon lot mal almış

En büyük satıcı Emeklilik Fonları !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Sizin bu hissenin spegi ile organik ilişkiniz yoksa eğer , ben de hiç bir şey bilmiyorum, sorun sizin alisiniz satışıniz değil , sorun sizin nereden alınmalı ve satilmali konusunda ayakkabı numaranıza kadar her seyinizin spekle aynı olması....

Ve organik bağ olusmasa kimse kimseyi bu kadar uzaktan takip edip bu identical adımları atamaz ..
    Eşyanın tabiatına aykırı....

4. Tanıdığım birisi veya birileri değil, uğraşamam. Şikayetçi değilim, demek ki bakış açılarımız benziyor. Yatırım fonları da dahil olmuşsa ne âla!
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

5.  Alıntı Originally Posted by vali Yazıyı Oku
    Fibo 1.618
    79

Önümüzdeki ay güzel KAP bekliyorum
    Sermaye artırımı??

SM-S906E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Olumsuz piyasaya rağmen katırla yük çeker gibi spekülatör çalışmaya devam ediyor. Durumu bağ bozumuna benzetiyorum. Hani sen üzümlerini parti parti indirirsin de alan tüccar isterse bundan şarap, olmadı sirke yapar. Bağbozumu Türkçe'ye girmiş, nefis bir ifadedir. Bağbozumu sonrası asmalar çıplak bile görünse, seneye yeni sürgünlsr gelir, bağlar yeniden yeşerir. Eczacıbaşı hisseleri çok eskiden beri bir bağdır.

7. https://www.kap.org.tr/Bildirim/1493916

Eczacıbaşı Holding takribi 2 milyar TL temettü dağıtmış.

Toplam karı ne kadar acaba?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Geçtiğimiz yıl bu seviyede dağıtmıştı. Dağıtım oranlarına bakarken grup içi (şirketler arasındaki) dengeyi gözetiyorlar

Sayfa 613/615 İlkİlk ... 113513563603611612613614615 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •