Sayfa 613/650 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

22 Ekim 2024 tarihinde 2.Temyiz mahkemesi kararını açıklamıştı. 22 Ekimden bugüne kadar geçen süre 18 gündür. 15 gün içinde 2.Temyiz mahkemesine, dosyamızın ABD Anayasa mahkemesine gönderilmesi için başvuru yapılması gerekiyordu.Belki de başvuru yapılmıştır,bilemiyorum. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YTD

22 Ekim 2024 tarihinde 2.Temyiz mahkemesi kararını açıklamıştı. 22 Ekimden bugüne kadar geçen süre 19 gün oldu. Bu hafta içinde başvuru yapılıp- yapılmadığı konusunda bilgi alma ihtimalimiz yüksek.Başvuru yapılmazsa Dosyamızın Federal( bölge) mahkemesine sevk edileceği ifade edilmişti. Burada da ya ANLAŞMA ya da verilecek kararı bekleyeceğiz. Başka ihtimal olmadığından özetle nihai sonuca ulaşılacağından hisse fiyatında bir hareketlilik olabileceğini düşünüyorum. Şayet bu hafta dosyamızın Abd Anayasa mahkemesine sevki için başvuru yapılmış ise öncelikle 2. Temyiz mahkemesinin 3 üyesinin dosyanın sevki için olumlu / olumsuz kararını bekliyeceğiz.. ( 1 haftada açıklanabilir ) .Olumlu cevap gelirse bu kez Abd Anayasa mahkemesinin kararını bekliyeceğiz.Daha önce Anayasa mahkemesi RED kararı verdiği için tekrar kabul etme ihtimali düşük gibi görünüyor. Eğer Halkbankası avukatları ek süre vs istemez ise Abd Anayasa mahkemesinin dosyamızı kabul edip/ etmeyeceklerini 20 Ocak/ 20 Şubat 2025 gibi açıklayacağını tahmin ediyorum. Hukukçu değilim. 2023 yılı başvuru sürecinden böyle bir tarih salladım. Ben ANLAŞMA/ UZLAŞMA yolunda fazla bir zamanın kalmadığını tahmin ediyorum. Çünkü üst mahkemelerin ( Anayasa mhk. dahil) hepsi kararını açıkladı. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD

22 Ekim 2024 tarihinde 2.Temyiz mahkemesi kararını açıklamıştı. 22 Ekimden bugüne kadar geçen süre 20 gün oldu.Tebliğ edildikten sonra 15 gün içinde başvuru yapılması gerekiyor. Başvurunun yapılıp/ yapılmadığı-yapıldı ise başvurunun içeriği konusunda bugünlerde bilgi sahibi olabiliriz. 1 kez 1.Temyiz mhk // 3 kez 2. Temyiz mhk.//ve 1 kezde en üst temyiz mahkemesi olan Abd Anayasa mahkemesinden RED cevabı aldıktan sonra yeni başvurudan olumlu karar beklemek.. bilemiyorum. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YTD

22 Ekimden bugüne kadar geçen süre 21 gün oldu. Başvuru yapılıp/ yapılmadığına dair herhangi bir bilgi bulamadım.Başvuru YAPILMAMIŞSA şayet dosyamız bölge ( federal ) mahkemede jürili duruşmalar ile kaldığı yerden devam edecektir deniliyordu basında. Burada da 1- Verilen kararı bekliyeceğiz 2- Anlaşma- uzlaşma yoluna gidilecek. Şu an Biden hükümeti mevcut, anlaşma ihtimali görüşülüyor mu bilemeyiz.. 20 Ocak 2025 tarihinden sonra da Trump hükümeti olacak. Anlaşma yolu için en uygun zaman şimdi mi yoksa 20 Ocak 2025 ten sonra mı? Bu konular hep kafamda ve hayalden öte değildir. Tahmindir ya tutarsa misali. Dün bilançoların son tarihi idi. İnşallah bugün bilançomuzda gelir. Hissedar olarak kesinlik ifade etmeyen paylaşımlarımı ara ara yazıyorum. Tuttuğu da yok ayrı konu))) YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YTD

Hukukçu olmadığım bilgim ile ; 22 Ekim 2024 tarihinde karar tebliğ edilmiş ise 15 gün içinde 2. Temyiz mahkemesine başvuru yapılması gerekiyordu diye okumuştum. Bu önemli bir ayrıntı...Çünkü başvuru yapılmamışsa nihai sonuca 1 adım daha yaklaşıyoruz diye tahmin yürütüyorum..YTD

Bıden hükümeti sürecinde İsveç'in Natoya üyeliğine onay vermiştik. Şimdi 20 Ocak 2025 tarihinden sonra Trump hükümeti geliyor. Anlaşma olacaksa Biden hükümeti ile mi yoksa Trump hükümeti ile mi??? 2. Temyiz mahkemesine tekrar Abd Anayasa mahkemesine dosyamızın sevkini talep edersek anlaşma dahil tüm hukuksal süreçte Trump hükümetine kalıyor diye tahmin ediyorum.Bu hafta Cuma gününe kadar ihtimaller belli olur diye düşünüyorum. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. UTD

Abd Anayasa mahkemesi dahil tüm hukuk yolları sonuçlandı. Biden hükümeti sürecinde Halkbank davası ile görüşmeler yapılmış mıdır? bilemeyiz..Ancak 20 Ocak 2025 tarihinde Trump hükümeti kesinleşti.. 2.Temyiz mahkemesine , dosyamızın 2.kez ABD Anayasa mahkemesine gönderilmesi için başvuru yapmışsak bu düşüncem yani Biden hükümeti ile görüşmeler-anlaşma vs.gibi tahminlerim hayal olur. Hayırlısı artık. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD
    Son düzenleme : ozannn; 12-11-2024 saat: 18:43.

KISACA; ÖZETLE.. Anlaşma ihtimali olacaksa eğer Nato sürecini yaşadığımız BİDEN hükümeti ile mi olacak yoksa 20 OCAK 2025 te Trump hükümeti ile mi? Eğer 2.Temyiz mahkemesine dosyamızın 2.kez Abd Anayasa mahkemesine gönderilmesini talep edersek emin olmamakla birlikte görüntü Trump hükümetine doğru görünüyor. O yüzden başvuru yapıp / yapmadığımız önem arz ediyor. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YTD
    Son düzenleme : ozannn; 12-11-2024 saat: 18:55.

Sayfa 613/650 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •