Sirket vergi vermemek icin finansal giderler kalemleriyle oyanmis.oynamasa bile bu donem 10 ile 15 milyon arasi kar gelirdiki gecen seneki ayni doneme gore yuzde 50 dusus demek.
Sirket vergi vermemek icin finansal giderler kalemleriyle oyanmis.oynamasa bile bu donem 10 ile 15 milyon arasi kar gelirdiki gecen seneki ayni doneme gore yuzde 50 dusus demek.
Asil daralma 6 aylikta olcaktir.yurtdisi avrupa tamamen kapali idi.siparisler cogu iptaldir.ic piyasada bitti.gida hareketli ama kimse dolap degistirme dedinde degildi.otel turizm bolgeleride kapali oldugina oralardada ciddi talep dususu olmustur dolap acisindan.
keşke böle olmasaydı ama gerçekler bu malasef. bu hafta kaldırıp kaldırıp vurdular malı. hep tepeleri konuşmak olmuyor birazda diplere bakmak lazım.
inş. yarın fazla üzmez ben -%5 e satışlarımı yazdım. hayırlısı. ytd. değildir.
Benim zaten korktugun bu dengesiz blancolardi.kari cirosu oturmadi.dengesiz.ondan piyasa fiaylamadi yukari.3 aylik 30 milyon kara gore fiyatlayip 1 yil sonra 3 aylik 7 milyon zarar gelirse fk birden 5 ten atiyorum 15 cikar ...ben 2010 dan itibaren tum blancvolara baktim.hepsi dengesiz.2019 da patlama yapti.onuda zaten 4 liradan 2e gelerek fiyatladi.
Bende maldayim.hatta fulleyip risk alacaktim.blanvo riski.ama fullememistim.boyle ters blanco olabilirceginden suphem vardi.yani sizi olumsuz etkilemek icin yazmiyorum.gercek mantik analiz yapalim.
Bu blanco ciddi notr olacaktir yarin ve bir kac gun bence.mal zaten daginik.bizi zor gunler bekliyor.ben belki yuzde 150 bedelsiz getirir sermayeyi 100 milyona ceker diyordum ama oda olmadi.
Evet geçici bilanço olumsuz. Beklediğimin çok altinda.
Ancak konsolideyi bir görelim. Dönen, duran varlıklar, kasada ne var, alacaklar ne olmuş, kısa ve uzun vadeli borclar, ozsermaye vs.
Birde bakalım bu finalsal gider neyin nesi. Kaynağını bir görelim. (12 aylikta kur riskini sifirlamisti)..
Gün doğmadan neler doğar...
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Doviz arttigina olumsuz etkileniyor.birde su sirketin eurobond oyinlari felan var.ama blanco ozel zarar hazirlanmistir bence.finansal kalemlerle oynuyorlar.bu ortamda vergi vermeyeyim deyip finansal harcamalari yikseltip one cekmislerdir.yillik 112 milyon kari baz alirsak artik burakari gecmesi bu rakamlarda karlari getirmesi zor gibi.asil kotu olan bu aslinda...
Yer İmleri