Sayfa 614/615 İlkİlk ... 114514564604612613614615 SonSon
Arama sonucu : 4916 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Haberler gelmeye başladı.
    Yıl sonuna kadar haber akışı bekliyorum.
    Şirket güçlü ve güzel.
    12 aylık bilançolar 2026 mart ayında gelir.
    Bu tarihte fiyatın çok iyi bir yere geleceğini umuyorum.
    Tabi şu jeopolitik riskler bertaraf edilirse.
    Borsada 1 dk sonrası ne olur bilmek imkansız.
    Lakin endeks dolar bazlı çok ucuz,hisseler keza öyle..
    Faizlerin düşmesi ile şirketlerin finansal giderleri szalacak,her türlü mala talep artacak,önümüzdeki yıl borsanın iyi olması lazım artık.
    Büyük tahtalarda yatırımcı zararda külliyen,dolar bazlı..
    Muhakkak bi şekilde düzelecek piyasa..

2. - Yukarı yönlü hareketin burada da devam etmesini bekliyorum. 💚 Fiyat yeni bir zirve arıyor ve yükseliş momentumu çok güçlü. Ana seviye 98,95.
    - En iyi uzun pozisyonlar, daha düşük bir zaman diliminde yükselişin geri dönüşünün onaylanmasıyla 76,20 veya 67,50 seviyelerine geri çekilmelerde yapılmalıdır. İşlemlere girdikten sonra, 87,00 ve 98,95 seviyelerinde kademeli olarak kâr elde edilebilir.
    - Net bir sayı olarak stop-loss seviyesi belirlemiyorum; işlemlerinizi son salınım dip bölgesinin veya ana likidite bölgelerinin altında tutmanızı öneririm.
    - Fiyat 1G'de 76,20 seviyesinin altında kapanırsa veya momentum önemli ölçüde zayıflarsa, yükseliş eğilimim sona erer ve düzeltme başlar.

3. Spekülatör yoğurdu üfleyerek yiyor. Ben de üflesin diye her gün yoğurt koyuyorum.Borsada pek çok şirket yatırım yapılabilir seviyelere geldi. Bundan sonrası artık keyfe keder. Yeter ki ülkedeki olumsuz gidişat içinden çıkılmaz hale gelmesin..
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

4.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Spekülatör yoğurdu üfleyerek yiyor. Ben de üflesin diye her gün yoğurt koyuyorum.Borsada pek çok şirket yatırım yapılabilir seviyelere geldi. Bundan sonrası artık keyfe keder. Yeter ki ülkedeki olumsuz gidişat içinden çıkılmaz hale gelmesin..
    Koyduğunuz yoğurdu geri almanıza izin verecek gibi hareket etmiyor. Aralıksız yükseliyor. Spekülatörü de anlamak zor. 100'ün üstünde bende azar azar yoğurt koyabilirdim. Ama sanki sert bir geri çekiliş ile duygularla oynayacak gibi bir beklentim var. Malum dokunulmazlığını ispat etmiş. Kim dur diyebilir. Ya da yıllardır yere serilen imajı toparlama zamanının geldiğini düşünüyor olabilirler. İnşallah ''güzel günler göreceğiz çocuklar'' dedirtir.

Alıntı Originally Posted by vali Yazıyı Oku
    Haberler gelmeye başladı.
    Yıl sonuna kadar haber akışı bekliyorum.
    Şirket güçlü ve güzel.
    12 aylık bilançolar 2026 mart ayında gelir.
    Bu tarihte fiyatın çok iyi bir yere geleceğini umuyorum.
    Tabi şu jeopolitik riskler bertaraf edilirse.
    Borsada 1 dk sonrası ne olur bilmek imkansız.
    Lakin endeks dolar bazlı çok ucuz,hisseler keza öyle..
    Faizlerin düşmesi ile şirketlerin finansal giderleri szalacak,her türlü mala talep artacak,önümüzdeki yıl borsanın iyi olması lazım artık.
    Büyük tahtalarda yatırımcı zararda külliyen,dolar bazlı..
    Muhakkak bi şekilde düzelecek piyasa..
    Ben 43 maliyetli hisselerimin %70 ni verdim geri kalanla yola devam edecem.

Alanlarda kazanır temennim.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Koyduğunuz yoğurdu geri almanıza izin verecek gibi hareket etmiyor. Aralıksız yükseliyor. Spekülatörü de anlamak zor. 100'ün üstünde bende azar azar yoğurt koyabilirdim. Ama sanki sert bir geri çekiliş ile duygularla oynayacak gibi bir beklentim var. Malum dokunulmazlığını ispat etmiş. Kim dur diyebilir. Ya da yıllardır yere serilen imajı toparlama zamanının geldiğini düşünüyor olabilirler. İnşallah ''güzel günler göreceğiz çocuklar'' dedirtir.
    siyaset bırakmıyorki.Hukuk bu kadar çetrefilli olunca korku hiç kaybolmuyor yatırımcılarda.

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Geri almaya niyetim yok Sn Karakaya. Bu bir borsa operasyonu ise, öyle görünüyor, spekülatörün başarısını, hedefini bilemem. Operasyon bittiğinde belki ancak yıllar sonrasında aradığınız fiyattan bulabilirsiniz. Bu topluluğu beğeniyorum fakat hisseye aşık olmam. Yükseldikçe arkasından ağlamam. Buradaki sorunu satna kararında değil, alternatif iyi şirketleri bulmakta görüyorum. Fiyatı ne seviyeye gelirse gelsin, hiçbir şekilde satmayı düşünmediğim paylar da olur. Şimdilik, spekülatöre teşekkür etmekle yetiniyorum. Hesabını bilmeyenler yarın öbür gün küfür de edebilirler..
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

8. Tahta sahipli.
    Bu çok güzel.
    Endeks son 6 gün düşmesine rağmen ilaç yeşil kapattı 10 gündür.
    Buradaki hareketi ısuzu’nun 17 lerden 360 gelişine,brsan’ın 26 dan 1000 e gitmesine benzetmeye başladım.
    İnşaallah düşündüğüm gibi olur.
    Spekülatör güçlü.
    İleride çok iyi olacağını ümit ediyorum.

Sayfa 614/615 İlkİlk ... 114514564604612613614615 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •