Sayfa 615/1004 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    peki
    nasıl becerebilmiş?
    Bilmiyorum Valla...Yapmış bir şeyler...Olmuş yani...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Kap ta 3 ay geriye kadar gittim, bir şey çıkmadı. Demek ki yükümlülük ihlali söz konsu gibi. Devre kesme işi olsaydı oltamıza takılırdı.

BKZ. "Oltaya takılanlar" from by BJK Coccinella...
    Abi devre kesme işi olanların grafikleri volatilitenin yüksek olması sebebiyle oltaya takılmayabiliyor. Sistem daha çok yatay giden hisseler üzerinde sıkışma meydana gelenleri yakalıyor. SEKFK da bunlardan birisi ama ne derece başarı gösterir bilmiyorum...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Abi devre kesme işi olanların grafikleri volatilitenin yüksek olması sebebiyle oltaya takılmayabiliyor. Sistem daha çok yatay giden hisseler üzerinde sıkışma meydana gelenleri yakalıyor. SEKFK da bunlardan birisi ama ne derece başarı gösterir bilmiyorum...
    Aynı mantıkla biraz YGGYO aldım seanslık periyotta, son 3 bar bozdu bizim grafiği... Sanırım büyük vade küçük vadeyi dövdü...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    peki
    nasıl becerebilmiş?
    hisse oldukça primli ve pahalı o ayrı şey, bir değişim dönüşüm yaşanıyor gibi
    gelecekte pahalı olmayabilicek pahalı değil diyebileceğimiz potansiyel görünüyor.
    öyle fazla borçlu da değil.
    eski gözdemiz gedzada bir türlü ciro artışı ve kar patlaması yaşanmadı, öz sermaye büyümesi olmadı
    geçen seneki aynı çeyrek cirosunun az üzerini yapmış, bir atağa kalkma görülmüyor, hisse geçmişte yapması gereken primi gecikmeli yaptı.

bundan sonra olacak hareketler operasyon hareketi olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Tamam Ciro patlaması, Kar patlaması, boyut değiştirmesi...Özbal benim gözümde facia dır. Alınmaz abi. Aman diyelim...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Tamam Ciro patlaması, Kar patlaması filan, Özbal benim gözümde facia dır. Alınmaz abi. Aman diyelim...
    Bende o çıkış yaparken en çok kazanduranlarda gördükçe ne var bunda neden götürüyorlar diye kızıyordum.

yabancı çok mal satıp gitmiş, şimdilik uzaktan seyretmek lazım.
    Son düzenleme : koçari; 15-11-2020 saat: 17:15.

7. Ozbal

Daha önce 1ya da 2 kez erciyas boru ile birlesmek istedi.(( borsadaki değil erciyas holdingin). Ama spk izin vermedi diye biliyorum. Özkaynaklar eksi olduğu için.
    Ben ocak şubat gibi diplerde almıştım grafiğe bakarak ama suriye ve pandemi dolayısıyla eminis hariç bu hisseyi de satmıştım. Sonra başka hisseler derken bunu almadım birdaha
    O yüzden şimdi almak ağırıma gidiyor.
    Yoksa aynı hikayeye tekrar döner mi bilmem.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Şirket erciyas borudan
    Ozbal a yoğunlaşmıştır mesela

Ürünler aynı ise satışları ozbal üzerinden yapmıştır mesela. Örneğin. Atiyorum.Yeterki istesinler.
    Erciyas holding var arkasinda . Boru degil [emoji4]

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 615/1004 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •