Sayfa 615/2350 İlkİlk ... 11551556560561361461561661762566571511151615 ... SonSon
Arama sonucu : 18794 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. eLimes
    @messikom
    ·
    1 sa
    Timeline’da daha fazla böcek görmeye dayanamıyorum. Böcek yiyen insanı da toplumları da topyekün yok etmek istiyorum. Bôcek yiyen yarın afiyetle sıćtığı bokunu da yer.
    Hepimiz yiyeceğiz. Aç kalırsan öyle bir yersin ki...Abi böceği doğadaki haliyle yemiyorsun ki, onu tereyag gibi mayonez gibin, ketcap gibin yapiyorlar, aromalandiriyorlar, oyle yiyon.
    Amma buyuttunuz be ya.
    @erefefik

2. Vasili Çuykov ☭
    @EsadlaAnlas31
    ·
    5d
    Kanuni Sultan Süleyman Han Hazretleri'nin, eşi doğum yaparken has odada başka bi cariyeye çaktığı saatlerdeyiz.

(Yorumsuz)
    @erefefik

3. ötekilerin fotoğrafçısı
    @rehavimehmet
    ·
    10 Ağu
    Kentler insan türünün cehennemidir.

Jean Paul Sartre

Fotoğraf : Honkong
    Burada yaşasan ne olacak? Burada mutsuz olursun. Git dağın başına bir çadır kur.Vur kafayı yat. Daha iyi.
    @erefefik

4. Başvekil
    @thedemirkirat
    1978’de Başbakan Ecevit tarafından 76000 lise mezunu 45 günlük bir kursla öğretmen yapılmıştır. Bu sayı o günün öğretmen mevcudunun üçte birinden fazlasına tekabül etmektedir.
    45 günlük eğitime ve eğitim sonu sınavlarına şahit olan biri felaketi anlatırken, ''Birçoğu eğitimi dahi doğru dürüst almadılar. Sınavı ise yerlerine birilerini sokarak geçtiler.'' demiştir.

Bu 76000 öğretmenin tesir ettiği öğrenci sayısını bir hesap edin.
    Sonra 78'de öğretmenliğe başlayan birinin 2010’a kadar çalışabileceğini hesap edin. Sonra eğitim sistemini sorgulayın. Bana göre eğitim sisteminin çivisinin çıktığı olaydır.
    Süleyman Demirel bu icraata karşı çıkarken 45 günde kabak bile yetişmez demiştir.
    En son oy verdiğim işte bu Ecevit'ti. Bu icraatını hiç bilmiyordum, bilsem ne kadar genç olsam da oy vermezdim. Gençtik, oy verince, oy verdiğimiz iktidara gelince hersey düzelecek sanıyorduk.

Ecevit tarafından kandırıldığımı, Ecevit'in ölümünden sonra anlayabilmiştim.

Cahildim be ya...
    @erefefik

5. Turhan Bozkurt
    @TurhanBozkurTV
    ·
    5s
    Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) göç eden oyuncu Erdem Baş: "Türkiye'de sattığım otomobilimin fiyatına burada Porsche aldım."

@erefefik

6. Bahri Şenkal
    @bahrisenkal
    ·
    53d
    REİS'İ YENEMEZSİNİZ!..
    Reis Recep Tayyip Erdoğan akıllı adamdır! Kaybettiği milliyetçi ve muhafazakar oyları Kemalistlerden, solculardan, Alevilerden ve Kürtlerden almasını bilecek ve yoluna öyle devam edecektir!..
    )))))))))))))))))))
    @erefefik

7. Haluk Özdil
    @haluk_ozdil
    ·
    2s
    #KalpKriziFirtinasi 55 yaşındaki komşum spor yaparken ani kalp kriziyle öldü. Dört MRNA aşısı olmuştu. Annesi "Oğlumun kalbiyle ilgi hiçbir sorunu yoktu" diye kendini parçalıyor. Dinleyen yok. Aşı lobisi Türkiye'de tam gaz çalışıyor.
    Çok kötü yaş tahtaya bastım. Bakalım ne olacak?
    @erefefik

8. Nuran Kaya Wolfschwenger
    @NuranWolf
    ·
    1 sa
    CHP,Esad'la diyalog kurulmalı dediğinde "diktatörün tarafındasınız"gibi sığ bir algı siyaseti izlenmişti.

Iktidar yöneticileri bugün, Esad'la direk görüşmekten, ilişkilerin en yüksek düzeye çıkarılmasından falan bahsediyor.Perinçek ve Ethem Sancak bilgi dahilinde Şam'a gidiyor.
    @erefefik

Sayfa 615/2350 İlkİlk ... 11551556560561361461561661762566571511151615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •