Sayfa 616/969 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

%5 hisse oranını geçince bildirim yapılıyor değişmedi ise.ben şaka yaptiydim,spek beni vurur.ne yapcaz şimdi.😅😅

2.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    sn noreply gozlem ve yorumlarınız için tskler.2011 yılında dr frik ilac ın satılmasından hemen önce girmiş ..ogunun forumlarında aynı nıckle çok mucadele vermiştim..satış sözleşmesi imzalanmasına ragmen tahtadakiler yatırımcıyı uyutmuş haberi sulandırmıştı..sonunda para kasaya girdiğinde hak ettiği primi yapmaya başlamıştı..o zamanlar bir hayal peşinde borsadan işgirişim hisselerini toplayarak buyuk ortaklardan olabilmek ...doganın petrol ofisini aldıgı yöntem ile isgirişimde ortak olabilmekti...maalesef ucuz finansman saglayamadıgım için projemi gerçekleştiremedim.
    neyse artık kısmet özsermaye ile bildirim yapacak duruma gelebilmek ilk hedefim..yani hisse kurus fiyatı degil ortaklık yuzdem asıl hedefim...allah utandırmasın kısmetimde varsa 8 sene önceki hayalimi bu kriz ortamında en azında bildirimde bulunabilecek seviyede gerçekleştirsin..
    5-6 milyon tl m olacak ve o parayla istiraklerinin bilacosunu dahi goremedigim bir sirkete ortak olma hayali kuracagim oyle mi ehehehe

Bize kaptırdığı lotu biz satmasak bile başkalarına sattirmak için fiyatı baskı altına alacaktır nipneler.bu nedenle buralarda oyalanabilir.asagi piyasa endeks düşüşü ile test edilebilir.ama kalıcı olmaz.karadereli gibi iki yiğit çıksa bizde %5 I geçeceğiz dese 2.5 üstüne atar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    5-6 milyon tl m olacak ve o parayla istiraklerinin bilacosunu dahi goremedigim bir sirkete ortak olma hayali kuracagim oyle mi ehehehe
    sen ne hisselerde yuzde 5 hayali kuran arkadaşlar var bir bilsen..isbank iştiraki bir hissede benim gibi ayaklı borsadan beri severek bu işi yapan küçük yatırımcı için nirvanaya ulaşmak demek ) uçan kuşun kanatlarını kırmayın sn atmega ))
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

5. [QUOTE=atmega48pa;2680410]Bu nasil kar zarar hesabi anlamak mumkun degil.

Şirketin portföyündeki 6 iştirak ortalama 7,5 yıldır portföyde bulunmaktadır, bu 7,5 yılda yatırım harici yapılan masraf, genel yönetim giderleri ve benzeri yatırım harici giderler 79,3 milyon tl düzeyindedir. Zaman maliyetini dahil edersek bu miktar 100 milyon lirayı geçmiştir.

77 milyon $a aldin, 15 milyon $ civarinda masraf ettin ve her ay yatirim harici 600-700 bin tl masraf etmektesin. yatirimin zaman maliyeti de yaklasik 20 milyon $ yapar.

Simdi kactan satis yapilmali ki cikis karli olsun hadi bakalim[/QUO
    kar hesabı değil önceki alış satışlarla kıyas diyelim

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Bize kaptırdığı lotu biz satmasak bile başkalarına sattirmak için fiyatı baskı altına alacaktır nipneler.bu nedenle buralarda oyalanabilir.asagi piyasa endeks düşüşü ile test edilebilir.ama kalıcı olmaz.karadereli gibi iki yiğit çıksa bizde %5 I geçeceğiz dese 2.5 üstüne atar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    sn boran yuzde 5 geçicem demiyorum hayalim diyorum..suanki portföy yapımla bu zor...biliyorsun sana görüntü attım..diger 2 hissemde gömüldüm kaldım...onlarda en azından gördügüm ve satmadıgım tepe noktasını görmem lazım.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

7.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Sen girtlaga kadar aldin kac aydir yaza yaza bitiremedin, ala ala bitiremedin, ustune sulalene de aldirmissin o da elindeki cash 6 milyon tl ile bilancosunu goremedigi sirketin %5ini alsin, isgsy yonetimi de aylik 371 bin tl yi alsin, elinizde hisselerle beklersiniz ehehehe

Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    nirvanaya ulaşmak demek
    buduzimde kendinden geçen en ileri ruh hali . böyle iki arkadaş daha gelse ucuza lot kaptırmamak fiyatını ikiye katlarlar

Sayfa 616/969 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •