%5 hisse oranını geçince bildirim yapılıyor değişmedi ise.ben şaka yaptiydim,spek beni vurur.ne yapcaz şimdi.😅😅
%5 hisse oranını geçince bildirim yapılıyor değişmedi ise.ben şaka yaptiydim,spek beni vurur.ne yapcaz şimdi.😅😅
Bize kaptırdığı lotu biz satmasak bile başkalarına sattirmak için fiyatı baskı altına alacaktır nipneler.bu nedenle buralarda oyalanabilir.asagi piyasa endeks düşüşü ile test edilebilir.ama kalıcı olmaz.karadereli gibi iki yiğit çıksa bizde %5 I geçeceğiz dese 2.5 üstüne atar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
[QUOTE=atmega48pa;2680410]Bu nasil kar zarar hesabi anlamak mumkun degil.
Şirketin portföyündeki 6 iştirak ortalama 7,5 yıldır portföyde bulunmaktadır, bu 7,5 yılda yatırım harici yapılan masraf, genel yönetim giderleri ve benzeri yatırım harici giderler 79,3 milyon tl düzeyindedir. Zaman maliyetini dahil edersek bu miktar 100 milyon lirayı geçmiştir.
77 milyon $a aldin, 15 milyon $ civarinda masraf ettin ve her ay yatirim harici 600-700 bin tl masraf etmektesin. yatirimin zaman maliyeti de yaklasik 20 milyon $ yapar.
Simdi kactan satis yapilmali ki cikis karli olsunhadi bakalim[/QUO
kar hesabı değil önceki alış satışlarla kıyas diyelim
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Sen girtlaga kadar aldin kac aydir yaza yaza bitiremedin, ala ala bitiremedin, ustune sulalene de aldirmissin o da elindeki cash 6 milyon tl ile bilancosunu goremedigi sirketin %5ini alsin, isgsy yonetimi de aylik 371 bin tl yi alsin, elinizde hisselerle beklersiniz ehehehe
Yer İmleri