Sayfa 616/1009 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. Aldığınız kriptonuzu soğuk cüzdanınıza çekerseniz hiç birşey olmaz.

Ama aldığınız aracı kurumda tutarsanız bu tür sorunlarla karşılaşmanız mümkündür.

Olay kripto para meselesi değil, paranızı tutuğunuz aracının güvenilirliği sorunu.

Alımdan sonra çek cüzdanına sonrasında dünya yansa umrunda olmasın.

O soguk cuzdaki sifrede bir yerde saklaniyor.bence oda güvenli degil.usb bellkte saklamak lazım.hic kripto işine girmedim.cunku kafama yatmadi.hukuki olarak sakat.

Her soğuk cüzdan güvenli değildir gençler. Paraya kıyıp bi tane Ledger donanım cüzdanı alın. Yoksa android uygulama falan fos iş.

Ledgerde şifrenizi o şirkette saklanıyor.peki o sirsete bisey olursa ayvayi yersin.

5. Pandemi nedeniyle kapanan ve zor durumda kalan işletmeler için kira düzenlemesi yolda. Zorunlu olarak faaliyetleri durdurulan işyerlerinin kiralarının, kapalı kaldıkları süre boyunca ödenmemesi planlanıyor. Kiranın bir bölümünün alınmaması da öneriler arasında.

https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...-salgin-ayari/

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Gecen gun alacaklarim icin internetten fiyat arastiriyordum.

Cimri, akakce, ucuza gibi bazi sitelerden once bir tarama yapiyorum ama artik oyle cok ambalaj cikmis ki isler cok zorlasti..

Eskiden buyuk ve kucuk boy olurdu simdi arada bir suru gramaj yapmislar ki karsilastirma kolay olmasin ve daha kolay yerlestirsinler...

Her marka kucuk ambalajlar cikarmis, acbitir tarzi seyler ki bu da bir gizli zam yapma sekli...

Syg,
    Çokonat bu hızlı küçülmeye devam ederse yakında kaybolacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    Pandemi nedeniyle kapanan ve zor durumda kalan işletmeler için kira düzenlemesi yolda. Zorunlu olarak faaliyetleri durdurulan işyerlerinin kiralarının, kapalı kaldıkları süre boyunca ödenmemesi planlanıyor. Kiranın bir bölümünün alınmaması da öneriler arasında.

https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...-salgin-ayari/
    Zorda kalan mal sahiplerine kim yardım edecek? :d

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Zorda kalan mal sahiplerine kim yardım edecek? :d
    Borçlar Kanunu kapsamına alınacağı söyleniyor )

Sayfa 616/1009 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •