Benim moruk aklım ermedi bu borsanın 1700 olmasına![]()
Benim moruk aklım ermedi bu borsanın 1700 olmasına![]()
Bugün çok acayip işler oluyo. Ben de dayanamadım atladım bist in üstüne bugün bir miktar dolar bozup
Endeks dolar bazında 15 Eylül'deki seviyesinde şu an. Çok da şaapmamak lazım. Yeniden 200dolar, 250dolar üstüne gelirse güzel kazandıracak ama hala içeride olanlara. Olur mu bilmem.
ytd
Son kuruşları da 9.97 maliyetle gömdüm şeye. 2000 şey alabildim sadece.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düz mantık faiz iniyor, millet TL'den kaçıyor. Alabilen altın alıyor, dolar alıyor bunlara niyeti olmayanlar da bakıyor f/k'lar 5 civarında, borsaya yükleniyorlar.
Roket bilimi değil aslında.
Faizlerin inmesi piyasayı kötü etkiler derlerken borsanın çökmesinden ziyade insanların TL birikimlerinin ve TL kazançlarının çöpe döneceği imiş bahsettikleri şey demek ki.
O konuda benim de kafam karışıktı. Faizler inerse borsalar çıkar şeklinde bir genelleme var dünyada. Bizde niye farklı olacak diye düşünüyordum ben de.
Demek ki bizde de aynıymış. Şimdi olacak olan dolar bazında düşen asgari ücreti dengelemek için asgari ücrete zam yapmak... Sonra da tabi şirketlerin bu ücretlerden işçi çalıştırıp çalıştıramayacağı... Orada bir sıkışma olacak gibi. Belki Afganlarla hallederler onu da.
ytd
Bende paranoyak tahmin yapiym
Para baba lari newyork Lu londra li bankerler
Ogrenmistir simdiden yada dayatip okey almistir
Bize de haziranda deyip eylul de erken secim filan olur a
Onun seysidir Yatirimsal karsiligi
Filan falan inter milan
Uydurdum
Bir diger sey
Iran babalar gibi nukleer test yapti daglar sallandi
Baktilar israil saldiramiyo
Bolge guvenli ve yatirim kabil demislerdir
Video yi gordum degil israil abd bile tirsar
Yusuf Yusuf Joseph yani
Bakalım gerçekten Borsa İstanbul' un ön bahçesinden petrol mü çıkmış, yoksa yan taraftaki petrol ofisinin depoda sızıntı mı var anlarız pek yakında..YTD
1740 ın da üstüne çıkarsa, petrol demektir
![]()
Yer İmleri