Sayfa 616/993 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Suriye'ye girip Emevi Camii'nde namaz kılacağız hayalleri kurarken 10 milyon ne idüğü belirsiz adamı içimize alıp Esad'tan randevu isterken bulduk kendimizi.

Siyasette küslük olmaz.

Papaz hergün pilav yemez.

Gün gelir devran döner horoz d...r tavuk gömer

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Meral Akşener Suriye'ye gidiyor geri dönüş için zorlayacak. Aslında kolayı var beleş sosyal yardımi kes sağlık güvencesini iptal et üniversite iptal et ulaşım iptal et kuzu kuzu giderler.
    Meral hnm çok kaypak, konjektüre göre yö değiştiriyor.
    Ben inanmıyorum. Oysa kurulurken balkesdeki toplantıya bile gitmiştim. Neyse

3. Bizim apt beş tane Suriyeli var. Açık söylüyorum bizden iyi durumda. Tahminimce bunlarda iki yapı var biri resmi çalışıyor diğer çok çocuklular kişi başı yardım alıyor. Ma plakalı arabaları var bunlar yakın zamanda aldılar bunu. Maaşla olacak işler değil sanki

4.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Hocam bu bir projeydi, bilerek ve isteyerek belki mal varlığı tehdidiyle yapıldı. Ümit hoca diyor zaten, zihniyet kaffurdan mal kaçırmak, yani Tr müslüman değil o yüzden talan ve ganimet zihniyeti var
    Bunun adına bir şey diyorlar ama şimdi neyse.

ytd

5. Bana kalsa sadece Surileri değil, ülkenin kafadan 50-60%'ını bir yerlere postalamak lazım

ytd

6. Birde çok çocuklu Suriyeli babaların 45 yaşında hepsinin beli ağrıyor çalışmıyor çocuklar çalışıp babaya veriyor parayı bunlarda 45 yaşında standart bel fıtığı oluyor hepsi öyle bir görenek var.

Günlük fiyat değişimlerini AKP sayesinde gördüm..Geçmişte 2001 ikiz kule arkasından serbest kur muhabbetinde fiyatlar önce pik yapıp sonra piyasa kendi arasında 1.35 den anlaşınca geri çekilmişti..1991 ,1994 1998,2000,2001 krizlerinin hiçbirinde bu günkü gibi bir fiyatlama da, değişim hızıda görmedim...Yanlışım var ise düzeltin ....

8. Yukarıda para karşlığı alınan pasaportların iptal edilmesine gerek yok demiştim ama şimdi okuduğum şu senaryonun birden fazla kere yaşanmamış olması imkansız.

https://eksisozluk.com/entry/145920041

özelikle antalya' da öyle işler dönüyor ki, ben devletin neden hala müdahale etmediğini şaşkınlık ile izliyorum. bir yabancı ev alacaksa, onu genelikle ajans adını verdikleri bir takım şirketler yönlendiriyor, bu şirketlerin çalıştığı yabancı danışmanlar var, bu danışmanlar bunları alıp normal emlakçıları geziyor, ev beğeniliyor, fakat alıcıdan ve satıcıdan alınan komisyon bu kadar kişiyi kesmediği için, üste para ekleniyor. sistem söyle diyelim ev 9 milyon tl, ev sahibi ve emlakçı ile görüşüp fiyatı 11 milyon yapıyorlar. 2 milyon net üstüne koyup, satış sonrası ev sahibinden 2 milyonu alıyorlar, sonrasında alıcı ve satıcı dan yüzde 2 şer komisyon daha alıyorlar. balon mu dersiniz, ne dersiniz bilmiyorum, ama bunların vergisi ödeniyor mu çok merak ediyorum.
    Aptallık bende tabi, neremiz düzgün ki bu işin kitabına göre yapıldığına inanalım.

Burada olay sadece Akap değil, dediğim gibi halkın en az 50-60% ı çürük. (sayı kafadan sallama tabi, hayal gücünüze kalmış artık. 90% diyenler de var) Akap da bu çürümüşlüğün meyvası. Nasıl düzeleceğiz o zaman?

Dua edin daha kötüsü gelmesin. İleride akap iyiymiş aslında diyebiliriz.

ytd

Sayfa 616/993 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •