emir girmeye yasak mı var?
yeter ki emir yazabilmeye boşta teminatım kalmış olsun
hemen bitiyor teminatmillet para parayı çeker diyor bende hemen suyunu çekiyor
elim boş kaldıkça emir yazarım, yine boş kaldıkça kontrol ederim,
iyileştirir/kötüleştiririm.
ek olarak robotlarımda bazı ensturumanları kontrol eder işlem yapar.
bazı robotlarım sabahları tek tuş 400-500 ensturumana emir gönderir sonra gelen oldu mu diye kontrol ederler.
diğer robot yazılan emrin önüne emir yazan olursa onun da önüne emir yazmaya kurulu sana denk gelen sanırım bu robottur.
hayrını gör 8 . ayların diyeyim.
dün almıştım bu gece sattım.
Bear_Bull
@BearBull26
Tabi ki yazabilirsin.
Bu akşam seansında 15380 15350 senin emirlermiş.
Bilseydim senin olduğunu önüne emir girmezdim. Ne bileyim. Senin karlılığına engel olmayayım diye söyledim.
Orada Halk'ın maliyeti kötü. Aşağı yukarı yıllık %38 faiz var gibi. Ama geri kalan 8 ay için %26 falan.
Teşekkür ederim. Bakacağız bugün fazla kar edemedik ama gündüz seansında 14500 2 adet satıp 14360 ve 14400 kapattık. Günlük 2 bin bana yeter.
8. Ay vadede 12080 den uzun açtık ama onu erken kapattık.
yaz yaz tahta boş kalmasın.
sende yaz bande yazayım hatta herkes yazsın.
kim nereye emir yazıyor kimse bilemez ki
ne ben senin yazdığını ne ben senin yazdığını.
anca böyle resim atılırsa inceleyen kendi emirleri ile karşılaştırır.
12. ay vade satışlarını diyorsan eğer akşam 2 tane pasife satış yazmıştım onlar gitti alışta da 2 tane daha vardı onlara aktif verdim.
gündüz 14400 emrinede gün içinde ben vermişim yanlışlamaya (14500 yazarken 14400 sattım ama aynı fiyattan geri kapandı)
gün içinde 12.ay tahtasında 31 lot işlemle 3. sıraya oturmuşum.
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
O zaman seninle savaşağız tahtada
Gün düz seansında 1435 lerden işlem geçerken adam 14500'ye alış girdi. Biz de hem aktiften sattık 14360 ve 14400 alış girdik. Demek ki 14400 satan sensin ama yine aynı fiyata kapatmışsın. Neyse zarar yazmamışsın. İyi geceler. Hatta 3 kontrat kardasın.
Ama trive uyuz olduğum bir kurum. Ben ne yaparsam tersini yapıyor genelde. Elime göre oynuyor.
Akşam seansında biz de 1 adet 14535 ortalamayla şhorta kaldık bakalım.
Şu rakamlara alışamadım gittim.
şu programın ilk 2 dakikasını dinleyin . sonrasını kapatın
türkiyenin özeti
https://www.youtube.com/watch?v=6k4JmtmGhWo
![]()
Yer İmleri