Sayfa 617/996 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Hadee.

Ne ara zaman satın almaya geldi konu yav.

Az önce soğan, çilek alıyordunuz.

2. Saat yine sözkonusu balkona koydum yarın öğlen alacağım .

Yağmurdan corona bulaşmaz değil mi

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Gün içi 5.defa 6.65 deyiz.İşsizlik verisinden sonra dolar tüm dünyada yükselirken bizde aşağı gidiyor.Bakalım 6.65 savaşını kim kazanacak.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bir yer flu kaldı hocam.
    Joker halkı değil güçlükleri korkutur ancak . Anarşi çıkar hukuk olmazsa milyar dolarlar bir işe yaramaz.
    Yoksa biyolojik silahların yanında anarşiyle de mi halkı yok edecekler demek istediniz anlamadım.

Yoksa kendinizi ele mi verdiniz, joker senaryosunu tehlikeli gören milyarder bir Bilderberg davetlisi misiniz
    Hayır ben ulus devletleri kendi halklarına isyanlarla yıktırıp uluslararası ve uluslarüstü kurumlarla bir sistem kurmayı düşündüklerini sanıyorum.Ulus devletler hükümranlık haklarından doğal olarak kendi istekleriyle feragat etmiyeceklerinden önce sıkı bir kaos lazım tüm bunlar o kaosun hazırlıkları.

Güçlü olanı trump ,erdoğan ,putin falan sanırsanız haklısınız tabi,ben asıl güçlülerin onların oralara gelmelerine yardımcı olanlar, bu liderlerin bir şekilde iktidar olabilmelerini sağlayanlar olduğunu düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Güçlü olanı trump ,erdoğan ,putin falan sanırsanız haklısınız tabi,ben asıl güçlülerin onların oralara gelmelerine yardımcı olanlar, bu liderlerin bir şekilde iktidar olabilmelerini sağlayanlar olduğunu düşünüyorum.
    Peki, kim bunlar ?

Misal abdullah çiftçi geçen gün tv de rothschıild lerin trump ın kampanyasına 2 milyar dolar verdiklerini açıkladı.Hesapta bakarsanız trump amerikan orta ve alt sınıfının lideri hesapta.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Peki, kim bunlar ?
    Dünyada tüm şirketler birbirine ortaklıkla bağlı.Tüm şirketlerin bağlı olduğu 7 kadar büyük şirket var.O şirketlerin sahiplerine bakın,ya da fed in ortaklık yapısına bakın.

Sayfa 617/996 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •