Aslında kendi adıma salak,izansız,tutarsız,ayarsız düşman iyidir.Çünkü öyle insanlar vardır ki ne savunsalar savundukları şeyden insanı nefret ettirirler,karşı gruba herkes hak verir.Ben bu fatih tezcan,noyan falan gayet memnunum.Bunlar aksine bol bol konuşmalı,her daim konuşmalı,hep konuşmalılar.Bilmem anlatabildim mi))))))) O yüzden kesinlikle fatih tezcanın üstüne gitmeyin.Ekrem imamoğlu seçimi kazandıysa turgay güler sayesindendir.O malum programı sayesinde allah bilir imamoğluna kaç puan kazandırdı,seçimin gizli kahramanıdır turgay.Bırakın böyle adamlar konuşsunlar,hep konuşsunlar,hiç susmasınlar.
Manifesto...
Dünyada 650 üniversiteden 3 binden fazla araştırmacı koronavirüs salgınının ardından demokratik toplum ve sürdürebilir bir ekonomi için ekonomik sistemin kurallarının yeniden yazılma çağrısı yapan bir bildiriye imza attı.
5 kıtadaki 29 ülkede 33 medya kuruluşu tarafından 16 Mayıs'ta yayınlanacak bildiride, 3000'i aşkın araştırmacı akademisyen, Covid-19'dan alınan derslere kulak vererek, daha demokratik bir toplum ve sürdürülebilir bir ekonomi için, ekonomik sistemin kurallarını yeniden yazma çağrısı yapıyor.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/k...estosu-1739088
Dün gece bütün yazdıklarınızı okudum.
Gördüm ki, konu bulamamışsınız.
Yönetici bile konu konusunda konusuzluğa düşmüş, "eee bu akşam konu ne. ?" demiş. Soru işaretini de koyu renk koyumuş.
Sözün özü, konu yok diye dertlenmeyin.
#rehaKayaGelecekDertlerBitecek
konu, cari açık dış borçla birlikte, hatta daha hızlı artarken yandaş basının dolardaki ilk önce 6.4 sonra 5.90 hedefi ne zaman görülür? dolarları ufolar mı getirecek
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkan Yardımcısı Musa Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görevinden alındı.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri