Sayfa 617/1000 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Aslında kendi adıma salak,izansız,tutarsız,ayarsız düşman iyidir.Çünkü öyle insanlar vardır ki ne savunsalar savundukları şeyden insanı nefret ettirirler,karşı gruba herkes hak verir.Ben bu fatih tezcan,noyan falan gayet memnunum.Bunlar aksine bol bol konuşmalı,her daim konuşmalı,hep konuşmalılar.Bilmem anlatabildim mi))))))) O yüzden kesinlikle fatih tezcanın üstüne gitmeyin.Ekrem imamoğlu seçimi kazandıysa turgay güler sayesindendir.O malum programı sayesinde allah bilir imamoğluna kaç puan kazandırdı,seçimin gizli kahramanıdır turgay.Bırakın böyle adamlar konuşsunlar,hep konuşsunlar,hiç susmasınlar.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hbb yi hatırlıyor musun ABey

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Has bilgi birikim mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aslında kendi adıma salak,izansız,tutarsız,ayarsız düşman iyidir.Çünkü öyle insanlar vardır ki ne savunsalar savundukları şeyden insanı nefret ettirirler,karşı gruba herkes hak verir.Ben bu fatih tezcan,noyan falan gayet memnunum.Bunlar aksine bol bol konuşmalı,her daim konuşmalı,hep konuşmalılar.Bilmem anlatabildim mi))))))) O yüzden kesinlikle fatih tezcanın üstüne gitmeyin.Ekrem imamoğlu seçimi kazandıysa turgay güler sayesindendir.O malum programı sayesinde allah bilir imamoğluna kaç puan kazandırdı,seçimin gizli kahramanıdır turgay.Bırakın böyle adamlar konuşsunlar,hep konuşsunlar,hiç susmasınlar.
    Bi arada İ. melihin TV programında patlattığı balonlar vardı onun sayesinde de muhalefet oy devşirmişti.

4. Manifesto...

Dünyada 650 üniversiteden 3 binden fazla araştırmacı koronavirüs salgınının ardından demokratik toplum ve sürdürebilir bir ekonomi için ekonomik sistemin kurallarının yeniden yazılma çağrısı yapan bir bildiriye imza attı.

5 kıtadaki 29 ülkede 33 medya kuruluşu tarafından 16 Mayıs'ta yayınlanacak bildiride, 3000'i aşkın araştırmacı akademisyen, Covid-19'dan alınan derslere kulak vererek, daha demokratik bir toplum ve sürdürülebilir bir ekonomi için, ekonomik sistemin kurallarını yeniden yazma çağrısı yapıyor.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/k...estosu-1739088

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Dün gece bütün yazdıklarınızı okudum.

Gördüm ki, konu bulamamışsınız.

Yönetici bile konu konusunda konusuzluğa düşmüş, "eee bu akşam konu ne. ?" demiş. Soru işaretini de koyu renk koyumuş.

Sözün özü, konu yok diye dertlenmeyin.

#rehaKayaGelecekDertlerBitecek

6. konu, cari açık dış borçla birlikte, hatta daha hızlı artarken yandaş basının dolardaki ilk önce 6.4 sonra 5.90 hedefi ne zaman görülür? dolarları ufolar mı getirecek

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkan Yardımcısı Musa Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görevinden alındı.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 617/1000 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •