Gümüşte o vadeli kontratlarda bankalar batmaya başlarsa,ayrı bir dünyaya geçeriz,belki de reddit meddit ayağına istenen de budur.
Gümüşte o vadeli kontratlarda bankalar batmaya başlarsa,ayrı bir dünyaya geçeriz,belki de reddit meddit ayağına istenen de budur.
İyi de sn ressam bir realite var,doları tutmak için merkez açığa satış yapıyor,borsada böyle bir kağıt yakalasanız,anlamsızca açığa satış yapan bir açıkçı görseniz affedermisiniz.Yapan devlet olunca merkez bankası olunca millet bir bildikleri vardır diyor,bildikleri hiç bir halt yok ,adamlar amok koşucusu gibi.Saçma sapan bir politika uyguluyorlar sonu da 1994 gibi olacak.Selçuk istanbul depremi olacak diyen jeoloji profesörü gibi,hani hala olmadı demenin manası yok ki,önemli olan olacak olanların doğru öngörülmesi ,zamanını etkileyen bin türlü faktör var.
Üstelik açıkçının cebinde bir lira olmadığını tüm dünya görüyor biliyor.Artık kapalı kapılar arkasında neler oluyorsa kimse TL ye halen saldırmadı.
Hocam aynı şeyi söylüyoruz aslında. benim eleştirdiğim konu ise , Selçuk ve ekürilerine neden dokunulmadığıdır. Çok daha açık nasıl yazılır bilemiyorum, lakin bu adamların aslında hükümetçe arka planda desteklendiğini düşünüyorum. Yoksa adamların gık dediğinde boğazı sıkılırdı ! vatandaşın farkında olmadığı o kadar çok şey oluyor ki !! çoban otlattığı koyun sürüsündeki kurtları bazen görmeyebilir .....
Beyler, merkez bankasının aldığı swapları ve bunların geri ödeme tarihlerini görebileceğim bir link veya site biliyor musunuz?
Dolar bu seviyelerden alınır mı?
aracı kurum biraz daha bekle dedi,ne yapmalıyım?
elimde biraz var zarar yazdı.
Yer İmleri