Sayfa 616/996 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. "OPERASYON BAŞLAMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR"

Gazetelerin ekonomi sayfalarına dikkat çeken Oğur "Özellikle iktidara yakın gazetelerin ekonomi sayfalarına iyi bakın. Çünkü bir operasyon başlamış gibi görünüyor. TOBB'un açıklaması da öyle. Bir yerden 'Sorun var, atış serbest' dendi, yazan köşe yazarlarının profilleri de bir şeyler söylüyor. 'Hükümet uyuyor mu? Erdoğan ne yapsın' havası var" ifadelerini kullandı.

https://www.karar.com/resitpasa-yoku...tvde-2-1600273

Bir iş için dışarıya çıkmıştım, 2 otomobil aile ev gezmesinden dönüyordu şimdi.

Yani diyeceğim odur ki, tarrağımı biter bu salgın.

Ulan biz yasak bitsin diye bekliyoruz, bu amq enbesilleri ev gezmesinde!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. US10Y sopayı yedi usul usul geri çekiliyor, altın pusuda izliyor şimdilik, DXY' nin kafa karışık orta sahada top çeviriyor. BTC kalkıp da sopayı yiyecek mi, kenarından sopayı gösterdiler çöplüğüne geri mi dönecek muamma şimdilik, oralarda da otlayabilir bir süre..Yine de en net sinyal DXY' den gelecek muhtemelen...

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Belki turizm gelirleri için aşılamaya çok gayret gösterirler deye düşünmüştüm, emme hala estek köstek, velhasıl bu senede turizm işi yatar.
    yabancı ocak şubat mart aylarında rezervasyon yapar. şuan pek ses seda yok. bu yaz turizm işi yaş gibi.

5. Tüpraş sanki genişleyen diyagonale dönüyor, flat bu kadar kısa kalmaz. Ya da daha yeni başlayacağı bir diyagonalin 2 nci dalgasını yapıyor. Bence endeksin kaderini bu belirleyecek..diğer oyuncular oyunlarını oynadı bitirdi zaten..son şişman kadın bu olmalı..ne yani sırf bunu yerin dibine sokmak için mi kaldırdılar yani...YTD

Ben de sana garanti veriyorum ki, sen öldüğün zaman A.K. partisi diye birşey kalmayacaktır.

Emme Cumhuriyet Halk Partisi, şahsa bağlı bir parti olmadığından, ilelebet var olacaktır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Hahhh... Tünelin ucunda şavk göründü, gerekse babam yaşı itibarı ile, genel nüfusta % 0.5'şi bile temsil etmez.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Aşıdan ümit yok, ben en iyisi bilinen en iyi Coronadan koruyucu tedavime başlayayım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 616/996 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •