Sayfa 617/1002 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. ya ne sallamış millet ben gözlerimle kovid olan adamla canlı görüşme yaptım.Adam 43 yaşında sigara, alkol yok.Nefesi hırıltılı, ölecek köpek gibi hırıldıyordu.Sonra iyileşti evde karantinada.Hafif geçirdin demiş doktor. O adam gitti 2 doz biontech oldu, ben de oldum aşının şuana kadar bir yan etkisini ne annemde ne arkadaşlarda hiç görmedim.İlk gün hafif başağrısı filan yapıyor, o kadarını ben ampülleri tv de görüncede çekiyorum. Hastalık normal grip veya nezleye hiç benzemiyor.Neyse virüsn delta varyantını etrafa bulaştıracak adam her yere girecekse sigara da kapalı yerlerde serbest bırakılsın.Mesela herkes metroda fosur fosur içsin, nasıl olsa herşey de özgürüz.

2.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bu hastalığa yakalanmamış olduğunuz
    Belli
    Bu ifadenizden
    Bilmiyorum, belki yakalanmışımdır da fark etmemişimdir. Her yakalanan farkediyor muymuş? Semptomsuz geçirenler var diyola emme bilemem belki de onlar false-pozitive hastalardır şu PCR'nin poh yemesi olabilir.

Tatilden döneli 3 gün oldu çıkarsa bu hafta sonuna kadar çıkar

3. dünyada aspirin içip te yan etkisinden ölen binlerce insan var
    aşı olduktan sonra ölüm olayı aspirinin insan sağlığına zararlı olduğu gibi bir sava dayanır..

4. İlk aşıdan sonra vücüdümda mantar ekzema zona gibi birşeyler çıktı .

İkinci aşıdan sonra büyük azı dişim kırıldı

Üçüncü aşıdan sonra kimbilir neler çıkacak

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Covid geçirdikten sonra aşı olanlardan çok defa dinlediğim bir olay bu.

Covid'de ne yaşadıysam aşı olduktan sonra neredeyse aynısını yaşadım diyor adam. 2 doz oldum ikisinde de neredeyse covid'i yeniden yaşadım diyor.

O zaman vücut aynı şekilde yoruluyor diyebilir miyiz? Diyebiliriz gibi ama demiyim şimdilik.
    Bence de deme patrıck kardeşim çünkü alakası yok.Konuya az biraz uzaksın,çekiniyorsan aşıdan ,olma gitsin.Ha asemptomatiklerin oranı yüzde yirmibeş gibi.Yani zaten her bir hastaya karşı üç veya dört de ortada dolaşan hastalığı semptom göstermeden geçiren şanslılar var.Bu yüzde 2 ölüm oranı semptom gösterenler arasında .O yüzden bir zar at patrick kardeşim ona kimse karışamaz.Ama hastalık palavra abartılıyor falan dersen sayfalarca yazmam gerekir beni de kendini de forumdaşları da yorma.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bilmiyorum, belki yakalanmışımdır da fark etmemişimdir. Her yakalanan farkediyor muymuş? Semptomsuz geçirenler var diyola emme bilemem belki de onlar false-pozitive hastalardır şu PCR'nin poh yemesi olabilir.

Tatilden döneli 3 gün oldu çıkarsa bu hafta sonuna kadar çıkar
    Allah korusun da eğer ateş,boğaz ağrısı veya baş ağrısı kırgınlık başlarsa semptomatik vakalar arasına girdin demektir.Bir prof un dediği gibi günlerce yüzde 98 diye yazdığın bir tahtaya bakabilirsin.Bir prof arkadaş hastalığa yakalanınca duvara 98 yazmış morali bozuldukça hastaların yüzde 98 i yırtıyor diye düşünüp seviniyormuş.

Şimdi nefesinizi tutun .Yeni nefes almadan durabildiğiniz kadar durun.O boğulma hissi işte böyle bir şey.Bu hissi bazı hastalar günlerce çekiyor.Ayağınızı denk alın arkadaşlar,bu hastalığı asla küçümsemeyin.Ha aşı olmam diyorsanız gene olmayın,ama maske takın,mümkün olduğunca kalabalık ortamlardan kaçın falan.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Sıkıntı şu ki, bu aşı ile alakalı gelecekte yaşanabilecek muhtemel riskleri kimse bilmiyor. Faz3 üzerimizde deneniyor. Kaygı bundan dolayı.

Aşıyı olduktan sonra yüz felci geçiren birinci dereceden tanıdığım var. Sonra düzelmişti ama felçli halini de gördüm.

Peki o adamın düzeleceğinin garantisi var mıydı? Kimse bir şey bilmiyor.
    Aşı ile alakalı olduğunu nereden bildiniz? Falanca aşı oldu kalp krizinden gitti, filanca aşı oldu inme geldi. İnsanoğlu alakasız şeyler arasında pattern veya ilişki bulmaya çok mahir ve eğilimli. Ben de aşı olduktan sonra borsada para kaybettim. Bence alakası var kesin, tesadüf olamaz.

Gebelere ilk 3 ay aşı yapılmıyor, halbuki bilindik hiçbir zarar yok, peki neden yapılmıyor biliyor musunuz? Çünkü düşüklerin çok büyük kısmı ilk 3 ayda oluyor. Aile elbette aşıdan biliyor ve laf anlatmak mümkün olmuyormuş. Halbuki düşeceği var bebeğin aşı olmasan da düşecekti. Bu nedenle bilindik hiçbir zararı olmasa da yapılmıyor Türkiye'de. Yeni öğrendim doktorumuzdan.

Sayfa 617/1002 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •