Sen biraz yazmaya ara versen iyi olur şöyle aklını biraz kontrol et

...Banada vız gelir virüs falan,eski sporcu olduğum için laktik asidim devamlı düşük çıktı efor sarf ettiğimde,virüs oldum nezle gibi vücudum yüksek derecede antigor ürettiği için çok hafif geçirdim,oda nezleye haassaslığımdan dolayı,zaten bildim bileli çoğu hastalığı hafif geçirdim,yediğime içtiğime dikkat ederim portakal suyunu eksik etmem kanı sulandırdığı için 66 yaşındayım hala dincim,ama herkes benim gibi değildir çoğu vücudunu hoyrat kullandığı için direnci zayıftır,buna ekonomik durumda dahildir...AMA UNUTULMAMALIKİ TEKNOLOJİ ,SAĞLIK NEYİ İŞARET EDİYORSA ONU TATBİK ETMELİ...Virüsü geçirdiğim için bana tek doz Biontech uygulandı daha uygulanmasına gerek yok denildi,peşi sağlık siyasi duruma sokuldu tekrar olunacak denildi,önce aradaki 3 ay süre 28 güne indirildi ve yine olacağım tabiki,kendimden ziyade çevreme zararım dokunmasın diye,normalda virüs geçiren vücudunda antigor üretir vücut savunması için,zaten antigorum yüksekti,tabiki bu ne derece doğru bilemiyoruz,siyasi olsa bile tekrar aşı olacağım önümüzdeki ay,çünkü bu işin çözümü AŞI-AŞI-AŞI.
Yer İmleri