Sen biraz yazmaya ara versen iyi olur þöyle aklýný biraz kontrol et

...Banada výz gelir virüs falan,eski sporcu olduðum için laktik asidim devamlý düþük çýktý efor sarf ettiðimde,virüs oldum nezle gibi vücudum yüksek derecede antigor ürettiði için çok hafif geçirdim,oda nezleye haassaslýðýmdan dolayý,zaten bildim bileli çoðu hastalýðý hafif geçirdim,yediðime içtiðime dikkat ederim portakal suyunu eksik etmem kaný sulandýrdýðý için 66 yaþýndayým hala dincim,ama herkes benim gibi deðildir çoðu vücudunu hoyrat kullandýðý için direnci zayýftýr,buna ekonomik durumda dahildir...AMA UNUTULMAMALIKÝ TEKNOLOJÝ ,SAÐLIK NEYÝ ÝÞARET EDÝYORSA ONU TATBÝK ETMELÝ...Virüsü geçirdiðim için bana tek doz Biontech uygulandý daha uygulanmasýna gerek yok denildi,peþi saðlýk siyasi duruma sokuldu tekrar olunacak denildi,önce aradaki 3 ay süre 28 güne indirildi ve yine olacaðým tabiki,kendimden ziyade çevreme zararým dokunmasýn diye,normalda virüs geçiren vücudunda antigor üretir vücut savunmasý için,zaten antigorum yüksekti,tabiki bu ne derece doðru bilemiyoruz,siyasi olsa bile tekrar aþý olacaðým önümüzdeki ay,çünkü bu iþin çözümü AÞI-AÞI-AÞI.
Yer Ýmleri