Sayfa 618/1001 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Hocam portföy dağılım raporuna göre hisse ağırlıkları arasında aşırı bir fark yok. Endeksi mi takip ediyor derseniz kıstas olarak "n a s d a q technology endeksi" var ve bildiğim kadarıyla bu endeks içindeki hisselere yatırım yapılmış ama hisse ağırlıkları eşit değil. Ayrıca dolardan da etkilendiği için birebir endeks getirisi gözükmüyor. Ben Akbank yatırım ile görüşmedim bu konuyu ama isterseniz telefon numaraları kap sayfasında var. Çok aşırı detaylı bilmiyorum. Bir önceki portföy dağılım raporuna bakarsak bazı ufak değişiklikler yapılmış. Eğer ciddi miktarda yatırım yapacaksanız n a s d a q etf'lerine bir bakın derim. Burda AFT, YAY, AFA dışında çok da seçeneğimiz yok.
    Tamam, teşekkür ederim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Ben 2018 senesinde AFT ile ilgili Akportföy ile görüşmüştüm. Tamamen pasif yönetiliyor. Al-sat yokmuş. İçindeki hisseleri uzun vadeli olarak portföyde tutuyorlarmış.
    Teşekkür ederim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Diğer fonlarıda görebiliyormusunuz sadece aldıklarınızi görebiliyormusunuz?
    Ziraat hesabımda şuan Mps, Tca, Zpf ve Zpk var. Bunları görebiliyorum. Elimde olmayan ziraat fonlarınıda görebiliyorum sanırım. Bunların dışındakileri, yani elimde olmayan diğer kurum fonlarını göremiyorum. Daha önceden elimde Kıs fon vardı, varken onuda görebiliyordum. Yfv, ktm ve kzl de vardı, onları göremiyordum. (Yapı kredi ve kt pörtföy görülemiyor.)

Yani ziraatın kendi fonları görülebiliyor, elinizde minimum miktarda varsa mükafat ve qinvest inkilerde görülebiliyor.

Yinede yanlış yönlendirmek istemem, bunlar benim tespit ettiklerim.

4.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Bu hangi uygulama hocam?
    Şu anda localde çalışıyorum, yakında websitemde çalıştırıp güzel bir hizmet sunmayı planlıyorum.

5. bu fon işide bir nevi borsaya dönmüş sanki.... anlık günlük 15 dakikalık ☺... ben alıp unutmayı düşünüyorum ama yanlış yapacam acaba...

6. ZPE ZİRAAT PORTFÖY KATILIM ENDEKSİ HİSSE SND FONU
    Eski fiyat 2.058832 Yeni fiyat 2.079026 %+0.98

Ziraat yatırım hesabı hangi ücretleri alıyor arkadaşlar.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

7.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    ZPE ZİRAAT PORTFÖY KATILIM ENDEKSİ HİSSE SND FONU
    Eski fiyat 2.058832 Yeni fiyat 2.079026 %+0.98

Ziraat yatırım hesabı hangi ücretleri alıyor arkadaşlar.
    Ziraat yatırım hesabi için ücret almıyor diye biliyorum. Ama vadesiz hesap işletim ücreti var, yıllık 80 tl. Ben maaş müşterisi olduğum için herhangi bir ücret almıyorlar. Ayrıca 1-2 otomatik ödemeye onu da almiyorlar diye biliyorum.

Kamu çalışanlarına da hisse senetlerinde 1000de 1 komisyon kampanyası var.

8.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    EIC kuzumuza da nazar değdi galiba. EIC için yeni fiyatımız:0,020538
    Evet Eib ve Eic için bu aralar sıkıntılı geciyor tek bir hisseye fonu bağlamanın sonuçları iyi olmuyor. Endeks bugün iyi olmasina rağmen Eib de %-0.03 yapmış. Suc:%0.15, Sua:%0.11 getirmiş.

Sayfa 618/1001 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •