Sayfa 618/997 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,937 - 4,944 arası.

Konu: Viop XXXIII

SPOT kapanış

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ondan buradayım abi zaten.
    çok iyiler de var tabi.
    bak adam demir çeliğe yüklendi batırdı.
    yalan mı?
    takır takır bildi.
    bravo demek düşer.

Seans bitti sıkıntı ne anlat dinleyim.
    Çelikte doğru yerden maliyetlenen batmaz .
    Yukarda yazmışın bir ............. anlamam burada yazılanlara göre devam etmişin.
    Eğer bu arenada olucaksan teknik,temel,strateji kurma,oyun okuma vs bunlarla donatmadığın sürece ,
    Ömrün burada yazılanları takiple geçer , yine yukarda övünmüş sün ya çok iyi takip ettiğini söyleyerek
    Oyun kaygan zeminde oynanırken kimi doğru takip ediyorsun.
    Oyun içinde bir çok kez pozisyon değişebilir , veya hedge oluna bilinir ,
    Bu yüzden calimero kardeş dalını buda nı kes herkesi okuma
    Hele ilk red listesine alıcağın ben olayım .:wave

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Seans bitti sıkıntı ne anlat dinleyim.
    Çelikte doğru yerden maliyetlenen batmaz .
    Yukarda yazmışın bir ............. anlamam burada yazılanlara göre devam etmişin.
    Eğer bu arenada olucaksan teknik,temel,strateji kurma,oyun okuma vs bunlarla donatmadığın sürece ,
    Ömrün burada yazılanları takiple geçer , yine yukarda övünmüş sün ya çok iyi takip ettiğini söyleyerek
    Oyun kaygan zeminde oynanırken kimi doğru takip ediyorsun.
    Oyun içinde bir çok kez pozisyon değişebilir , veya hedge oluna bilinir ,
    Bu yüzden calimero kardeş dalını buda nı kes herkesi okuma
    Hele ilk red listesine alıcağın ben olayım .:wave
    sen gibi taktik temel teknik strateji oyun okuma oyun yazma konularında cevheri bulmuşum bırakır miyim hic

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Gel yıkalım şu DJ u desen,
    İki kazma kürek,
    İkide AYU ırgat gerek...
    Hadi gel yapalımşunu geri desen,
    Bir Yellen birde FED gerek...
    Şimdilik boşuna uğraşmayın. Yol haritasını verdim. Daha zamanı var.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    acaba bir OBO oluşur mu diye bakıyorum vadeli grafiğine...sol omuz var baş var sağ omuz??? buralardan veya az yukarıdan hooop tornistan yaparsa olur...yapmazsa da paşa gönlü bilir tabii...

bugünkü hareket bence hem longçulara hem shortçulara sürpriz oldu...

sabah açılış öncesi longçular daha umutlu shortçular umutsuzdu...ama PALA ters manyel yaptı...önce aşağı verdi longçuları terse düşürdü sonrada taze short açanları...

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    sen gibi taktik temel teknik strateji oyun okuma oyun yazma konularında cevheri bulmuşum bırakır miyim hic
    27 senedir iyi oyun yazarım , senin gibi elemanlar tezgahtan çok geçti bu forumlarda , bulaştıkları ile kalıp kaybolup gittiler.

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    acaba bir OBO oluşur mu diye bakıyorum vadeli grafiğine...sol omuz var baş var sağ omuz??? buralardan veya az yukarıdan hooop tornistan yaparsa olur...yapmazsa da paşa gönlü bilir tabii...

sabah açılış öncesi longçular daha umutlu shortçular umutsuzdu...ama PALA ters manyel yaptı...önce aşağı verdi longçuları terse düşürdü sonrada taze short açanları...
    Telefonuma gelen kurum mesajları aşağı yönlü açılış olacağını söylüyordu. Öylede oldu. Kapanışta bankalar öncülüğünde topladı. XBANK +1,65 çıkarken XU30 -0,82 kapattı. Bankacılıkta longum. XU30 short. Yarın da devam eder umarım. Bu arada sünger fiyatları çok artmış. Dün mobilyacı 1 m2 10 cm kalınlığındaki sünger için 350 tl istedi.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

BIST'in Dow ile iyi kötü bir korelasyonu var düşüncesi ile yazarsak, FDow 35000 i geçmeden açılacak shortlar sıkıntı yaratabilir. 35000 geçildiğinde short açmak için bekliyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 618/997 İlkİlk ... 118518568608616617618619620628668718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •