Originally Posted by akcay elimdeki petkimleri 130 liradan satmak için hangi forumu doldurmam gerekiyor bir yardım eder misiniz? yeni başladımda bilmiyorum abiler... kemal karadeliğe... sanırım nasa da daire başkanlığı.
Haydi palacimmm bi contra rain hareket görelim ..hadee bakalım 819150
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by lemur bence endeksin 7000 alti rakamları hayal degil Borsada herşey mümkün. Allah korusun içinde olduğumuz bir çatışma olur borsada 1 dolardan malını satacak adam ararsın. Bak Sasa ya.. Yıllarca patronuna tapan adamlar şimdi küfür ediyor. Aynı şirket,aynı patron... Ama zaman ve beklentiler farklı.....
Originally Posted by lemur bence endeksin 7000 alti rakamları hayal degil Tabiki değil ama 7600 bı kiralim hayırlısıyla. Ne işimiz var 300 dolar civarında sanki Avrupa birliğine girdik.
Originally Posted by akcay elimdeki petkimleri 130 liradan satmak için hangi forumu doldurmam gerekiyor bir yardım eder misiniz? yeni başladımda bilmiyorum abiler... ağa amma taktın. borsanın doğası böyle. herkes aynı düşünemez. mümkünatı yok. petkim de çok gidecek. zerre sevmem. ona gelene kadar bissürü kağıt var. gidecek ama ky avucunu yalayacak.
8.165 1 jeton daha geldi etti 2
Adamlar malda kim dusus bekliyorsa aldanir.
8161.75 gördü ..vay canına Şaka maka 814 e geldi yau
Forum Rules
Yer İmleri