Makası açıyor
Sonra kapıyor
Çok kolay bu iş
Shortçular hep kazanır.ki
Yeterki sabır olsun
Makası açıyor
Sonra kapıyor
Çok kolay bu iş
Shortçular hep kazanır.ki
Yeterki sabır olsun
Bu piyasada para kazanmak için düşük fiyata alıp yukarıdan satmak mantıklı.
2022 için 1800-1600 arası kademeli belli tahtalardan mal alıp 6 ay üstüne yatmak lazım.
Yoksa savaştı , FED di, dolardı diye her gün stres oluşuyor. Ekinde mal olanda rahat uyuyamıyor.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sabah ben işlem yapmasamda haberdar oldum 20'ye yakın aracı kurum emir iletemiyor BİST'e, ama borsa açık ve işlemler devam ediyor.
Bu iş oyuncak mı?
Para işi bu iş.
İki günde teb 70 bin long açtı
Teb düşünsün size ne
Savaş çıkınca para kazanacağıma kaybetmeyi tercih ederim
1 kişinin tırnağı kırılmasın kim olsun
5 milyar dolar 50 ton ediyormuş, muhtemelen 2 TIR eder.
100 dolar 1 gram ediyor.
1 gram altın ise kabaca 60 dolar civarı ediyor. Bu durumda madeni altın daha ağır kalıyor, normalde altın ağırdır taşıyamazsın saklayamazsın denilerek kağıt para çıkmıştı.
>>>>>>>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...tasindi/261073
Dev kargo uçağıyla 50 ton ağırlığında dolar ABD'den taşındı
Rus bankalarının Ukrayna gerilimi nedeniyle ABD hesaplarından paralarını çektikleri ifade edilirken Rusya'ya taşınan nakit miktarının 4 milyar 970 milyon dolara ulaştığı belirtildi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Para kazanmak için savaş isteyecek kafada birisinin olduğunu sanmıyorum. Kaç para kazanacaksın ki?
Ya da dolar çıkıcak diye zengin olmayı bekleyenler...
Endeks her sene bir şekilde mutlaka düşer. Mayıs mı ekim mi olur önemi yok. Benim dibim 1600 seviyesi. Oralardan alır geçerim orta vade.
Savaş çıkmaz umarım ama bu şekilde belirsizlikte savaşın çıkması kadar kötü. Babalar globalde Bir şeyi kovalıyor. O olmadan da bu konuyu uzatacaklar.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaklaşık 10 gün önce uzun zamandır planladığım forex hesabını sonunda açtırdım. Ama gelgelelim henüz poz açmaya cesaret edemedim. Haber akışı çok fazla etkiliyor trend oluşmuyor bir türlü. Nasd**, DJ ve SP vadeli dövizlerden de $/TL, gram altın ve Ons altında işlemler yapmayı planlıyorum eğer cesareti toplarsam![]()
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Yer İmleri