Sayfa 62/972 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 489 - 496 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Olumsuz gelişmeler ve sektörel bazlı sıkıntılar yaşanabileceği ihtimaline binaen ÖST fonlarını elden çıkarttım.
    Zaten en iyisi mevduatın 1 puan üstü veriyordu.
    Hem bu kadar düşük getiri sağlayacaklar hem de özel sektör borç riski taşıyacağım, değmez, ben yokum bu işte dedim.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Olumsuz gelişmeler ve sektörel bazlı sıkıntılar yaşanabileceği ihtimaline binaen ÖST fonlarını elden çıkarttım.
    Zaten en iyisi mevduatın 1 puan üstü veriyordu.
    Hem bu kadar düşük getiri sağlayacaklar hem de özel sektör borç riski taşıyacağım, değmez, ben yokum bu işte dedim.
    Üstadım o işi geçen hafta yaptım ben.
    İST dahil hepsi uçtu.
    Default olur az bir oran için anaparayı yemeyelim.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Peki kardesim umarim sen de o kisi gibi en dipten alir en tepeden satarsin 😀
    Üstadım benim öyle niyetim yok 6-7 lira ve aşağısından kademeli toplama niyetim var. Gelir mi? Belki....ama 7 den toplamaya Başlarsam pişman olacağımı düşünmüyorum. 3 ay önce 800 ken evini 1.100 e çıkartan mal sahipleri düşünsün

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Altın 2008 öncesi artıyor, krizde düşüyor, sonra toparlanma evresinde roket.
    Bu grafiği myfinans üstad için koydum.
    Sevinen üstada itibar puanı verin lütfen, gençleri destekleyeceğiz her daim.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5. Benim görüşüm 2020 de yaşadığımız kriz 2008 ile karşılaştırılamaz.2008 finansal bir krizdi fedin aldığı kararlar ile dönüş çabuk oldu.Ama 2020 de yaşadığımız krizin adı henüź konulmadı belirsizlik devam ediyor ne zaman biter nezaman normalleşiriz belli değil.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Altın 2008 öncesi artıyor, krizde düşüyor, sonra toparlanma evresinde roket.
    Bu grafiği myfinans üstad için koydum.
    Sevinen üstada itibar puanı verin lütfen, gençleri destekleyeceğiz her daim.
    Teşekkür ederim sn jmk99, buna göre biraz daha düşüş olabilir gibi gözüküyor.

İtibar da verilmiştir.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim sn jmk99, buna göre biraz daha düşüş olabilir gibi gözüküyor.

İtibar da verilmiştir.
    Ben teşekkür ederim üstad.

Dostum o 6-7 iner cikar sen kupon faizlerine bak bence

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Mevduatta %1 almak yerine Eurobond'tan %6-7 almak güzel olur tabi
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 62/972 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz