Sayfa 620/644 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630 ... SonSon
Arama sonucu : 5149 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Uyardım
    O ugursuzun aldığı hisse yerle bir olur
    İnanmadınız
    Ya bu adamla ne uğraştınız be arkadaş el insaf.Adam ben çoluğumun çocuğumun rızkını kaptırdım benimle alay etmeyin diye yazdı.Aynı akibete uğrarsınız diye yazdı .Yok hala adamla uğraşıyorsunuz.Neymiş adam uğursuzmuş.SEn demiyor musun BOFA adı altında milletin malını açıktan satıyorlar diye.

Bu adamı da dolandırdılar işte .Adam emeklerini yıllarını hukuksuzluk adaletsizlik yüzünden haramyedilere kaptırmış insafsızlar gelmiş uğursuz diye birde ocağına incir ağacı ekilmiş adamla dalga geçiyor.PES YAHU

2.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Ya bu adamla ne uğraştınız be arkadaş el insaf.Adam ben çoluğumun çocuğumun rızkını kaptırdım benimle alay etmeyin diye yazdı.Aynı akibete uğrarsınız diye yazdı .Yok hala adamla uğraşıyorsunuz.Neymiş adam uğursuzmuş.SEn demiyor musun BOFA adı altında milletin malını açıktan satıyorlar diye.

Bu adamı da dolandırdılar işte .Adam emeklerini yıllarını hukuksuzluk adaletsizlik yüzünden haramyedilere kaptırmış insafsızlar gelmiş uğursuz diye birde ocağına incir ağacı ekilmiş adamla dalga geçiyor.PES YAHU
    Ya tam tersi ise
    Bilinçli yapıyorsa
    Ve Ereğli ile efes harici 2 3 hisse de de aynısı olmuş arkadaşlar yazdı
    Bu kadar pis bir tesadüf olabilir mi
    Sinyalcilik yapıyorsa??

Ben bu adama ugursuz diyip gülüp geçiyordum
    Ama 2 3 hisse de daha aynısı olmuş
    Bu pek gülünecek bir duruma benzemiyor

3. Nese arkadaşlar siz bilirsiniz
    Ben bu adamı bu topic de gördüğüm andan beri
    Dikkat edin efes çökecek dedim mi ?
    Dedim
    Çöktü mü?
    Çöktü
    Bistin en iyi kagidi bir anda en kötü kagidi oldu

Dün efes longlucam dedim mi ?
    Dedim
    195 long oldum dedim
    Kağıt +4 şu an
    Siz bilirsiniz 3 5 kuruş parası kaldı insanların zaten
    Dikkatli olun diye yazdim

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Ya tam tersi ise
    Bilinçli yapıyorsa
    Ve Ereğli ile efes harici 2 3 hisse de de aynısı olmuş arkadaşlar yazdı
    Bu kadar pis bir tesadüf olabilir mi
    Sinyalcilik yapıyorsa??

Ben bu adama ugursuz diyip gülüp geçiyordum
    Ama 2 3 hisse de daha aynısı olmuş
    Bu pek gülünecek bir duruma benzemiyor
    Ya güzel kardeşim bende 50 tane hisseyi alıyorum 50 sinde de aynı dalavere.Zaten aylardır Viop forumunda bofa nın milletin aldığı malları açıktan sattığını hisselerin 6-7 bin puan seviyelerinde olduğunu yazmıyor musun?Doğru evet.Herkesi içeriye aldılar.Bu fedor amca rumuzlu arkadaşıda içeri almışlar işte.Hepimiz gibi.Bunun danışıklı dövüş yada üçkağıt olduğunu nereden çıkarıyorsun.

Bende aldığım her hissede zarar ediyorum.Yani ne oluyor şimdi ben birileri ile iş mi tutuyorum?

5.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Ya güzel kardeşim bende 50 tane hisseyi alıyorum 50 sinde de aynı dalavere.Zaten aylardır Viop forumunda bofa nın milletin aldığı malları açıktan sattığını hisselerin 6-7 bin puan seviyelerinde olduğunu yazmıyor musun?Doğru evet.Herkesi içeriye aldılar.Bu fedor amca rumuzlu arkadaşıda içeri almışlar işte.Hepimiz gibi.Bunun danışıklı dövüş yada üçkağıt olduğunu nereden çıkarıyorsun.

Bende aldığım her hissede zarar ediyorum.Yani ne oluyor şimdi ben birileri ile iş mi tutuyorum?
    Ereğli ye dadandı 2 yıl hersey uçtu Bi tek Ereğli gitmedi
    Sattım dediği gün aniden ralli başladı Ereğli de
    Hatta bu sattım diyince vob topicine bile yazmıştım Ereğli ralli başlayacak diye
    Nese sen haklisindir inş pis Bi tesadüf diyelim İzmirli kardesim

6.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku

Memleketin başına ne geliyorsa milletin bu saflığından geliyor zaten. En baştakide boyuna kandırıldık demiyor mu ? Hep bi saflık hep bi yok canım lık. Yok yok yapmazcılık. Hep bir af. Ya affedelim ya işte bi daha olmayacak mış. Zaten balık hafızalıyız milletçe. Üzerine birde bu. Döne döne indire kaldıra çevire çevire. Yıllardır. Bıkmadınız mı? Fedor un çoluk çocuğu mu varmış. Pehh. En son araba ile memleket turuna çıkacam diyordu. Keşke günde sabah 8 den gece 12 ye hafta sonu dahil 20 post kasmak yerine ailesi ile ilgilense imiş o zaman.

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Memleketin başına ne geliyorsa milletin bu saflığından geliyor zaten. En baştakide boyuna kandırıldık demiyor mu ? Hep bi saflık hep bi yok canım lık. Yok yok yapmazcılık. Hep bir af. Ya affedelim ya işte bi daha olmayacak mış. Zaten balık hafızalıyız milletçe. Üzerine birde bu. Döne döne indire kaldıra çevire çevire. Yıllardır. Bıkmadınız mı? Fedor un çoluk çocuğu mu varmış. Pehh. En son araba ile memleket turuna çıkacam diyordu. Keşke günde sabah 8 den gece 12 ye hafta sonu dahil 20 post kasmak yerine ailesi ile ilgilense imiş o zaman.
    Ben hisse net sayfalarında 20 yılı aşkın süredir varım.Çok sık yazmasamda yazılanları çoğu zaman okurum Son dönemlerde buna ara verdim.Fedoramca denen arkadaşın ereğli de hapsolduğu yazılarıda çok uzun süre takip ettim.Adam satınca fırlamış.E işte hırsızlık burda zaten.Hektaş da Sasa da yapılanda bu.Çok büyük beklentilerle hisseleri şişirip milyon tane küçük yatırımcıyı hapsettiler.Bu ereğliyi de hisse fiyatı kadar temettü verecek diye itelediler.

Kısaca başıma gelen bir olayı anlatayım da biraz olsun ne türlü bok çukurunda debelendiğinizi anlarsınız.X hissesini yaklaşık 10 yıldır elimde tutuyorum.İşlerim iyi olduğu için satmak gibi bir niyetim yok.Şirket bu arada neredeyse kottan atılacak o denli kötü durumda.Neyse ben satmayınca bir akşam cep telefonumdan arandım.Adamın biri bu hissede operasyon yapacaklarını benimle görüşmek istediklerini söyledi.Ben malımı en nihayetinde bu adamlara satmadım .Ama pandemi dolayısı ile işlerim bozuldu.Mecburen paray ihtiyacım olunca 4 tl ye hissei sattım.Bu hisse zirve olarak geçenlerde 365 tl yi gördü.Adam senin elindeyken götürmeyiz demişti.

Fedoramca denen arkadaşta çok yüksek miktarda ereğli vardı yazılarını hatırlıyorum.Bu satana kadar park ettiler hisseyi.Siz tabi diyeceksiniz ki koca ereğli hissesi 100-200 bin lotluk adamamı kaldı.Ama kazın ayağı öyle değil.Özellikle darbe sonrası yabancı yatırımcı topuklayınca burda biz bize kaldık.Ve başbaşa kaldığımız leş kargaları zırnık koklatmamak için ant içmiş ve tek elden yönetilen bir hesap.Ereğli de onun sasada onun koç ta onun.Hani bir ara bir fenomen tüm bisti tek hesaba sattılar dedi ya onun gibi bir şey.Aralarında özel bir anlaşma yaptılar muhtemelen.

Bu mevzunun baştaki hırsız çetesinin eseri olduğunu anlamak için süperzeka olmaya gerek yok.Dolayısı ile kandırıldık gibi bir durumda yok.Bu adamı affedelim diye bir durumda yok .Adam yıllarını kaybetmiş sen affetmen ne alaka zaten.Ben diyorum ki yıllardır bu sayfaları okuyorum.Kimin ne yaşadığını adım adım takip ettim.Bu adam dolandırıcı falan değil.Acı çeken soyulan emekleri ve yıllarına çökülen biri.Benim gibi senin gibi hepimiz gibi.

Fedoramcaya kafayı takacağınıza sistemi yıkın.Hırsızların başına küfredin.Soysuzlar çetesine savaş açın.

8. Borsanın bu hale düşmesinden mevcut irade sorumludur, bunu herkes biliyor ancak yapılabilecek bir durum da yok maalesef, öyle görünüyor.
    Son 9-10 ayda borsayı tamamen kontrol ettiklerine ve serbest piyasanın o kadar da serbest olmadığına ikna oldum. Meydan özellikle bofaya terk edilmiş görünmekle beraber türlü türlü katakullileri de birlikte yaptıklarına inanıyorum.

Gördüğüm kadarıyla neredeyse bütün hisseler 9-10 aydır sürekli düşüşte, dolayısıyla bu dönemde herhangi bir hisseye güvenip bunu ifade etmiş bir kişinin yanılma ihtimali çok yüksek oldu. Şu anda ortada tam anlamıyla güvenecek herhangi bir şirket de göremiyorum.

Fazla uzatmayayım, hisse bugün iyi bir tepki verdi gibi, inşallah artık dibi bulmuşuzdur.

Sayfa 620/644 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •