Tekniğe inanmıyorum derken altına inanmıyorum demedim,altın elbet temeli en sağlam şey,grafik yukarı,o analizde 8000 olur hedef bu analizde 11 000 önemi yok, para kazanalım da o kısmı ayrıntı sn bigmaster,inşallah hesaplarımız analizlerimiz doğrudur.
HOCAM, süre hakkında bir hesaplama yapabilecek bilgiye sahip değilim,çanak formasyonunda bende 11 000 bulabilmekteyim, ancak mütevazi olabilmek adına ölcumümü düşük seviyelerden tutmaktayım, ölçümü kulpun üstünden alsam 11 bin olur ancak ben dip noktasından almaktayım, SAYGILAR
XAU/USD : 60 dakikalık görünümde pozitif uyumsuzluk görülmüş ....
nedense piyasa kapanınca hareket yapıp açılınca ölü moduna geçiyor...
bana göre ALTIN ONS muhtemelen 1 680 civarına kadar sarkacak, yeşil--kırmızı--pempe çizginin birleştiği mavi okla işaret ettiğim yere kadar. burada ciddi bir dirençle karşılaşıp yönünü yukarı çevirecektir buralarda biraz oyalanıp dip çalışmasıda yapacaktır,bilhassa yeşil çizgiyi önemsemekteyim-bu çizgi 2011 yılı 1 950 tepesinden çizilmiştir ancak yakından görüntüleyebilmek için orayı gözardı ettim, buraları gördükten sonraki orta vade hedefim 3 500-- 4 000 civarlarıdır uzun vade hedefimden dün zaten bahsetmiştim- sabırlı vede bol kazançlı günler![]()
Yer İmleri