Sayfa 622/961 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Viop LIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Kozaa hanına tav da çıkabilir .
    Girenlere de sanki oyakc şanslı dediğiniz kontr la beraber.
    Herifler yükseltemeyecekleri hisseleri sokmuyorlar, TAVHL'de Fransızlar çağrı yapmadı, yükselmesini şimdilik istemezler bence. Çıkarabilirlerse endeksten çıkarmak isterler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. 3-5 dakikada 100 puan al 3-5 dakikada 100 puan ver. testerenin kralı. sonra bir tarafa yüklenir gibi yap çuvala girenlere terste kalınca ortalama yaptır nasılsa 3-5 dakikada benim yönümde bir 100 puan sallar dedirt ama sürdükçe sür. plan hep aynı hadi gari aşağıda bekliyoz bizi de koy çuvala palacım.

3. yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence herif aldı, yılsonu değerlendirme raporu vs deyip yükseltecek. ISGYO ile aynı fiyattı.

üstadlar şu şekilde söylüyor:
    "Sabırlı olmak ve uzun vadeli düşünmek lazım"
    Ariston abi senin boru adam olacak gibi buna bir kız bulup çifte düğün yapalım

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ariston abi senin boru adam olacak gibi buna bir kız bulup çifte düğün yapalım
    Hisse o gün hareketlendi tepesini geçemedi, bilanço gelince bakmak lazım. Bu hisseye kredi vermiyorlar paran bağlanıyor.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sen çuvalda mısın ALPER ? Yoksa çuvalın dışında mı ?
    Ben cuvalsiz duramıyorum abi. Kah o cuval kah bu cuval

Azerbaycan: Karabağ'da antiterör operasyonu başlatıldı

Azerbaycan, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla antiterör operasyonu başlatıldığını açıkladı. Açıklamada, "Siviller ve altyapı tesisleri hedef alınmıyor, yalnızca meşru askeri hedefler yok ediliyor." denildi.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8. Bir kaç sohbet X yayınında bazı kişilerin sadece sabah ve akşam işlem yaptığını öğrendim.

Muhtemelen sabah yarısını satıyor, duruma bakıp akşam ya geri alıyor ya da kalanını da satıyor.

Sayfa 622/961 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •