Originally Posted by Karax Emin misin Borsa satış yiyince emin ol THY ile düşmeyecek. Primlenmeyenler en önden koşacak. israil gazeteleri 4 günlük ateşkes sonrası israilin gazzenin güneyine operasyona başlayacağını yazmaya başlamış o durumda thyao en önde koşar
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by Karax Emin misin Borsa satış yiyince emin ol THY ile düşmeyecek. Primlenmeyenler en önden koşacak. bugün thy de kırılım bekliyorum....ytd.
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
4 günlük ateşkkesin israilin birliklerini kaydırmak ve güç toplamak amaçlı olduğu söyleniyor
Originally Posted by lemur karar anları asagı mı yukarı mı Kırarsa eski zirveye kadar şortları patlatarak yavaş yavaş gider ,4 gün süreyi degerlendirir
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by ayhan53 4 günlük ateşkkesin israilin birliklerini kaydırmak ve güç toplamak amaçlı olduğu söyleniyor havayla tokalaşıp halini hatrını soran adam geçen hafta ateşkes falan dediydi. bence kalıcı olabilir.
bugün 8000 biraz altı/üstü yatay yarın MB göre karar verme olasılığınıda gözardı etmemek lazım sıkıcı bir gün olabilir
Originally Posted by ayhan53 bizim eski forumda başkanlığını yaptığım şemsiye sevenler derneğine üyemiydin yok ..reisin kastetdiğini ben anladım eskiden hulk clup da şemsiye koleksiyonu yapıyordu
Originally Posted by Calibra havayla tokalaşıp halini hatrını soran adam geçen hafta ateşkes falan dediydi. bence kalıcı olabilir. israil ateşkesin kalıcı olmadığını 4 günün sonund aoperasyonların yeniden başlayacağını açıkladı zaten
Forum Rules
Yer İmleri