Anladığım... İmamoğlu tutuklamayacak....Kayyum atanacak.....
Yanlız isnat edilen suçlar tutuklanmasını gerektirir....
Anladığım... İmamoğlu tutuklamayacak....Kayyum atanacak.....
Yanlız isnat edilen suçlar tutuklanmasını gerektirir....
Tokatçıda akp li gibi kanun yqzmayq başladı
Hem tutuklanmayacak hem kayyum atanqcak
Bide neye göre kayyum atayacaksın
Şu ana kadar tüm kayyum atamaları terörden tutuklanma yada terörden dolayı verilen cezanın kesinleşmesi ile oldu.
bir halt olacağı yok.
Bu hareketi yapanlar, ya herro ya merro diyerek yaptılar. Dolayisiyla geri adım yok
Ayrıca geri adım atmama konusunda da ısrarcıdırlar. Neyde geri adım attılar bu zamana kadar bu konuda atsınlar?
O yüzden en kötüsü dışında bir ihtimal yok. Dolayısıyla pazartesi açılış yüksek eksi garantili.
(Teminat tamamlama 2 milyar TL olmuş.)
Endeks pazartesi taban halinde dolarda da nispi yükselme ile 2.1 dolarlara çekiliyor. Orta vadede kazanç sağlanacak rakamlar.
Birileri adalete şikayette bulunuyor yolsuzluk hırsızlık var diye ve bu bulunanlar da chpli yanındaki adamlar.Buna karşı hukuk harekete geçince tayyip imamoğlunu bitirecek diyor bazıları.
Ben siyasetçiyim her haltı yerim kimse beni yargılayamaz.
23 yıldır kimler geldi kimler geçti tamam yolcudur abbas diyenler şimdi yok.Rte yi akplilerde kızıyor yok şimdi seçim olsa %30 alır bırakın bu işleri rte bugün seçim olsa yine kazanır.Olacak herşeyi hesaplamıştır.Selahatyşn gibi ekreminde1 sene sonra esmesi okunmaz.
2028 en düşük emekli maaşı asgari ücret dedimi RTE yine başkan terör boşuna bitirilmesi kğrt oylarıda rte ye.
Yine diyorum hesap edilmeyen hiçbirşeyi yapmaz rte.
Hala sonuç ile ilgili yazı tura atanlar,toto loto oynayanlar, şöyle olur böyle olur diyenler ilginç geliyor bana.
Yer İmleri