Originally Posted by
JoNaThAn
Nedenini açıkladım. Çok mal kaptırdı, götüremiyor. Olmaz. Zor. Şimdi endeksin düzeltmesi için fırsat bekliyor gibi hissediyorum. O düzeltmede yeniden 11'leri denemek isteyecek gibi. Oralarda takılacak belki biraz, gel-git yapacak, testere yapacak, toplamak isteyecek. Zaten bunun için fazlasıyla bahanesi de var. Geçtiğimiz yıl 400 milyona yakın gelen kar (bu kar sayesinde 15 ve üstünü denedi, bunu unutmayın, yoksa bugünkü karla pahalı bile sayılır ama piyasa, potansiyelini bildiği için buraları dip rakam olarak görerek burada tutuyor kağıdı) bu yıl 100 milyon civarı gelmiş olacak. Önümüzdeki yılın ilk çeyreklerinde yaşanacak düzelmelerin bilançolarda görülebilmesi için aşağı yukarı 1 yılı var tahta yapıcının. Süreyi o kadar uzatır mı bilmiyorum ama sonuçta verisel olarak imkanı var. Bilin bakalım ne olacak? Daha çok mal kaptıracak. Şimdiden ben ve inanırlarım hazırlanmış durumdayız.
Vademiz çok uzun. Sektörün önü 2100'e kadar açık. Benim vade 2025 yılından sonra başlıyor. O tarihte daha yeni başlamış kabul edeceğiz. Daha şu an bir şey yok. Fabrikalar alındı ama borçları ödenmedi. Bizim sıfır noktamız min. 2025 yılı. 2050-2060'a kadar da izleriz. Hem vakit geçer. Boş boş mu oturacağız o yıllara kadar?
Yer İmleri