Sayfa 624/1000 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Toplam Pastada şhort olan şu iki kurumdan
    özellikle meksadan agresif kapama beklerim.

Meksa 17.944
    Gcm 15.195

tahmin yanı

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Ulan 1 parti long açtık şırıl şırıl aktı

madem öle dayı 10 parti vurkaç ile löng devam

long eklemesi yapılmıştır

tecavüz etmeye kalkıyorsa biz alasını ederiz anladın mı ))) go go go bebeğim
    Hocam aman dikkat.

Ülke siz gittikten sonra çok değişti.

Bebek sahiline götürüyorlar gündüz vakti.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    hocam aman dikkat.

ülke siz gittikten sonra çok değişti.

Bebek sahiline götürüyorlar gündüz vakti.
    aklını alırım aklını )) go go bebeğim
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4.  Alıntı Originally Posted by Zerominus Yazıyı Oku
    Emme ahali sağolsun 100,000 endekste cortts oturup 300.000 de long diyirler reverse

Puhahahaha
    Dibi işaretleyelim mi
    Dalga 5 der devam ederiz, bizde dalga biter mi dayu, sonsuzluk denen bişii var.
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dibi işaretleyelim mi
    Dalga 5 der devam ederiz, bizde dalga biter mi dayu, sonsuzluk denen bişii var.
    İnternetim yok abi kontor yükle bakalım puhahahaha

6.  Alıntı Originally Posted by Zerominus Yazıyı Oku
    İnternetim yok abi kontor yükle bakalım puhahahaha
    Yarın gelmezsen köntürün benden, git plajında cipsini ye beni izle
    Hamdım Piştim Yandım

7. BANKACILIK SİSTEMİNDEKİ KUR KORUMALI TL MEVDUAT VE KATILMA HESAPLARI 931.0 MİLYAR TL (ÖNCEKİ HAFTA: 904.1 MİLYAR, 18 MART 2022: 469.2 MİLYAR TL)-BDDK

Doların ciddi artışına rağmen burdaki artış önceki haftadan az, zaten dolar bazında düşmüş total rakam... Bu sistemden çıkış başlamış gibi duruyor; burdan çıkıp dolara dönüyor artık muhtemelen vadesi dolanların bir kısmı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Bunu yazmıştım bir kaç gün önce tepe fazlasıyla geçilmişti başka gördüğüm şeyler de vardı döneceğini düşünmüştüm, yazık değil mi bana? Aç gözlüler yukarıdan daha da mal vermek istedi demekki. Burada bir hissede açtığım pozisyonun tam tersine bir anda kapanışta %6 yapmıştı hiç bir sebep olmadan bu birinci hırsızlık zaten, onu yedikten sonra dengem bozuldu mecbur yukarıdan long açtım korksamda. Malumunuz, çöküşü de yedik. Adamlar ralli süsü verdi bilerek. Bu resmen planlı hırsızlık! Ben doğru okudum piyasayı ama cezalandırıldım! Buradan döner mi, dönebilir de ama ben geri çekileceğini görmüştüm, bütün sermayemi erittiler. "Yatırım tavsiyesi değildir"
    Tebrik ederim.Namussuzlarla sofraya oturmak yanlıştı elbette ama sofraya otururken bu insanlar bize adalet ve hukuk düzeninde olduğumuzu ve kendilerine karşı yasalarla koruma altında olduğumuzu söylemişlerdi.Dolayısı ile bilek güreşine varız dedik .Oysaki yemek başladığında bunların ********likleri bütün kurumları satın alabildiklerini gördük.Ne adalet ne hukuk ne evrensel normlar

Şimdi siz diyelim ki Barcelona olduğunuzu düşünüyorsunuz.Ama merkez hakem komitesi satın alınmış seyirciler satın alınmış ,sizin takımın teknik direktörü ve dahi takımdaki bir kaç oyuncu da satın alınmış.Dolayısı ile karşınıza Pendikspor bile çıksa malup olacaksınız.Aslolan bu realiteyi görebilmek ve hata da ısrar etmemek.Daha adil bir dünya da bu ********leri dize getireceğiz elbet olmazsa Mahkeme i Kübra da.

Bu sayfalarda bir çok yazar ego tatmini yapıyor.Pozisyonları safi zarar.Bunu dile getirecek samimiyete dahi sahip değil.Alenen soyuluyoruz.Çıkıp bu düzeni kurup emeğini çalana küfredeceğine on pozisyonundan ikisi artı yazmış onu konuşuyor.

Memedabi sonuna kadar haklı vob yapmayın.Daha doğrusu tüm köşeleri tutulmuş para piyasalarında pozisyon almayın.Gidin iş kurun yapabiliyorsanız.Tarla satın alın.Burda namussuzlarla aynı sofraya oturmayın

Sayfa 624/1000 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •