Sayfa 625/2311 İlkİlk ... 12552557561562362462562662763567572511251625 ... SonSon
Arama sonucu : 18484 madde; 4,993 - 5,000 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Seferberlik ve savaş hali yönetmeliği değişiyor.
    Yönetmelik değişikliği ve kararlar Cumhurbaşkanı kararnamesi ile düzenleniyor.Savunma bakanına da yetki veriliyor.
    Gelibolu gözüktü. Parayı ödedim bir ay askerlik yaptım. Kurtuldum. Nah kurtuldun. Bunu defalarca yazmıştım.
    @erefefik

2. Gençosman Killik
    @gencosmankillik
    ·
    8s
    Akıbeti merak edilen bu genç arkadaşımız sahneden indikten sonra görevliler tarafından dövülmüş ve gözaltı yapılarak ifadesi alındıktan sonra savcılıkça serbest bırakılmış.
    @erefefik

3. Mali, Fransa’yı Malili terörist gruplara bilgi ve silah sağlamakla suçlayan kanıtlara sahip olduğunu iddia ederek BM Güvenlik Konseyi'ni toplantıya çağırdı.
    @erefefik

4. Almanya'da LGBT'nin ardından zoofiller de meydana çıktı. Hayvanlarla duygusal ve cinsel ilişkinin cinsler arası bir hak olduğunu iddia ediyorlar. Türler arası ilişki eşitliği bir haktır diyorlar. Tımarhaneye tıkılması gerekenler sokaklarda olunca özgürlük oluyor adı.
    @erefefik

5. Strat
    @stratrade_
    ·
    7s
    Sahil beldelerinde sağda solda herkes arsa, imar, gayrimenkul konuşuyor.
    Ülkede kriptopara ile ödeme yasak ama emlakçılar GBP üzerinden ev, arsa satıyor.
    Yıllar yıllar önce huzur bulduğum Ölüdeniz boktan bir yer haline gelmiş.
    Sığ, sıkıcı ve cepleri s*k*c* tatil diyarları.
    @erefefik

6. Hurşit Güneş
    @hursitgunes
    ·
    43d
    İktidar sapkın bir para politikasına yönelince ciddi ekonomistler enflasyonun azacağına işaret ederek büyük tepki gösterdi. Hükümet ise büyüme önceliğimizdir dedi. Meslektaşlarımız ne yazık ki başta büyümenin de kısa sürede tükeneceğine işaret etmedi, ama şimdi farkına vardılar.
    @erefefik

7. Turhan Bozkurt
    @TurhanBozkurTV
    ·
    21s
    Avrupa doğalgaz tedarikinde o kadar çaresiz ki Avustralya'dan LNG kargosu ithal ediyor.
    @erefefik

8. Ferhat Arslan, Dr. Doç.
    @Ferhatarslandr
    ·
    17s
    Bilimin ışığında hareket eden (?) bir sözde Atatürkçü ile dinin aydınlığında (?)biontek öneren bir sözde dindarı aynı çizgide görünce bir ne oluyor bir arıza var mı demeliydin.Koy şimdi biontekin yerine pensilvanyadakini aynı durum mu bir bak?Biri beynine ruhuna öbürünü koluna
    @erefefik

Sayfa 625/2311 İlkİlk ... 12552557561562362462562662763567572511251625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •