Sayfa 626/813 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    15 - Yönetim hâkimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerine ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri yakınlarına; Şirket veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek nitelikte işlem yapabilmesi ve rekabet edebilmesi hususunda, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereğince Yönetim Kurulu'na izin verilmesi ve yıl içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi,
    aynen bu madde : yedek akçe de bulunan 350 milyon ve +67 milyon,nu yk toplantısına katılan bir yatırımcı arkadaş sormuş bu 350 milyon tl nerde ve nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz diye ..? orda bulunan yetkili bayan bu konu hakkında bilgi veremeyiz ...
    yani ticari sır gibi ..yani yatırımcıdan gizleniyor ..şimdi bu 15. madde alanlar veya satanlar yk bilgi verecek deniyor fakat yatırımcı bilgilendirilmiyor herhalde buda ticari sır...
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sn sulzer bende bunu diyecektim. Kimler aldı bu hisseyi yada sattı hiç bilgilendirme yok.
    Ayrıca bu hafta güzel hacim oldu vve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi net alıcı kurumda yok.
    Bu kadar gizem ilginç bu kağıtta. Şeffaflık yok.
     Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    aynen bu madde : yedek akçe de bulunan 350 milyon ve +67 milyon,nu yk toplantısına katılan bir yatırımcı arkadaş sormuş bu 350 milyon tl nerde ve nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz diye ..? orda bulunan yetkili bayan bu konu hakkında bilgi veremeyiz ...
    yani ticari sır gibi ..yani yatırımcıdan gizleniyor ..şimdi bu 15. madde alanlar veya satanlar yk bilgi verecek deniyor fakat yatırımcı bilgilendirilmiyor herhalde buda ticari sır...
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    İT amcamız gayet istikrarlı ve güçlü bir çimento yatırımcısı. Hatta en iyisi denebilir. Temettüler ile hisse çoğunluğunu sağlayan, düzenli bir gelir kapısı yakalamış. Kontrolü böylelikle hep artırmış ve asla bırakmamış. Ufak ufak olsun ama hep benim olsun mantığındaki patlamayı dibine kadar yaşatan bir amca. Lütfen buradaki yatırımcı arkadaşlara iyi niyetimle sesleniyorum. Bu hisseyi sakın ha sakın uçacak şimdi kaçacak diye almayın. Bu hisse ancak uzun vadede(min8-10yıl kalmak kaydı İle) ortalamalarda banka faizlerinden fazla getiriyor buda bana yeter diyenlerin hissesi. Yoksa burda bazı arkadaşlar gibi yaşlanır gidersiniz. İt amca bugün ölse bile(Allah göstermesin)felsefesi, öğretisini çoktan çocuklarına bırakıp yetiştirmiş. O yüzden çok bir şey bekleyip hayal kuran arkadaşlar lütfen uyanın artık. Burası öyle Ali Cengiz oyunlarının döndüğü, yüksek beklenti getirecek bir hisse değil. Kısaca %85 bile İt amcamızda olsa sorun yok bakın son 15 yılına inanın bir 15 sene sonrada bir sapma olmayacak. Kısaca uzun kalana faizden fazla getiren mutlu mesut bir yapısı var. Beklentileri çok olan arkadaşlara üzülerek bildirmek istedim. Saygılarımla...
    Devir değişti bu düzen hiçbir şekilde böyle senin dediğin gibi sonsuza kadar devam edemez.Bir yerde büyük bir kırılma yaşanır.Ömrümüz vefa ederse yine buralarda oluruz görürüz.

Bırak Türkiye'yi aslında dünya çoktan değişti.Bunlarda bu kafayı değiştirmek zorunda ya güzellikle ya zorla olacak...

Bu topiclerde çok yazılar gördüm.Bir tanesi de yazmıyor bu CEMTS takasında fonda olan CEMTS lar kimin?Burada BUCİM yatırımcısına zırnık koklatmayanlar orada emeklilik fonlarını ihya etmiş.Hay maşallah ne şanslı fonmuş.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Paralel trend çizgilerini ve Çapraz Direnç çizgisini Çizenlerin, 2022 ye kadar ÇEMTAŞ a opsiyon tanıdıklarını söyleyebiliriz,

Daha sonrasında, BUÇİM in , daha doğrusu, Ülkenin tekrar

"beton" metodu ile kalkınmaya başlayıp başlayamayacağına karar verecekler sanırım.

5. Nereden nereye İsmail TARMAN 2000 yılların başında daha bucim % 10'na sahipken verdiği bir röportajda yönetim kuruluna giremediğini hatta hisseleri 20 yıl boyunca satmayacağını noterden taahhütte bulunacağını söylemesine rağmen yönetime giremediği için isyan etmişti şimdi Yönetim kurulu başkanlık koltuğuna oturdu
    '' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''

6. Etrafımda bulunan bende bucim hissesi olduğunu bilen arkadaşlar son zamanlarda seans içerisinde güzel fırsatlar veriyor neden denemiyorsun diyorlar daha önce buradanda yazmıştım benim fiyatım patronun satış fiyatı belki duruma göre %50 fazlası benim gibi burada bulunan birkaç kişinin bu fırsatlara kanmadığını düşünüyorum patron bu aralar kesenin ağzını açmış dikkatli olmakta fayda vardır hani bir söz vardır bunlar adamın ağzına bir zeytin verir............'den bir teneke yağ çıkarır
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir ''

Ömrümüz yetecek mi bakalım bu filmin sonunu görmeye. Çok az kişi kaldık.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bunlar istifamı ediyor yoksa patron kovuyor mu

Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın İrfan ÜNÜR istifa ederek görevinden ayrılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine arz olunur.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/844157

''Yatırım Tavsiyesi Değildir''

Sayfa 626/813 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •