Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 627/961 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Maşallah maşallah, her gun sut icilip yumurta yeniyor demekkim, piyasayi bu kadar bildiginize gore!

Biz ayda bir BIM'len A101 yuzu gordugumuzden fiyatlari bilem bilmiyoruz, namkör gomunistler bir de hokumatimizi kötülerler!
    Benim ağzıma sürdüğüm yok yumurtayı da hafta sonunda ancak yerim, çocuklar için alıyorum, kendi tavuklarım vardı sağolsunlar onları besliyor olmam da birilerini rahatsız etti, bıraktım öylece, daha bahçeye de gitmiyorum, bir ara pazardan köy yumurtası alıyordum, satan herif de kayboldu ortadan! şimdi her gün marketteyiz

Sayın Medwig yumurta Kozlu marka çok abartılı bir marka değil, market de yöresel bir market, benim gittiğim markette fiyatlar böyleyse Migros'u falan düşünemiyorum.

2. Faiz indirimi gelirse yabancı hisseden çıkar, dolara kaçar.
    Seçimlere gider ayak , tüm Türkiye’nin gündemi ekonomi olmuşken ve kur yüksek olmaması için yüksek faizi görmezden gelen bir iktidar sizce seçimlere yüksek kur ile girmek ister mi?

Adamlar 14 ocak tarihinde yüklü bir kontrat shortlamışlar.

Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Yumurta fiyatında o kadar abartı bir artış olduğunu düşünmüyorum . Farklı özellikte bir yumurta olabilir .. Hersey absürd zamlandı kabul ama yumurta öyle abartı olmadı .. Aylardır eve ayni fiyattan yumurta alıyorum, sütü de sağolsun buyukersen süper bir is yaptı belediye kendi sütünü üretiyor halka satıyor kg 3tl ama müthiş sütler oradan alıyorum .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yumurta fiyatında o kadar abartı bir artış olduğunu düşünmüyorum . Farklı özellikte bir yumurta olabilir .. Hersey absürd zamlandı kabul ama yumurta öyle abartı olmadı .. Aylardır eve ayni fiyattan yumurta alıyorum, sütü de sağolsun buyukersen süper bir is yaptı belediye kendi sütünü üretiyor halka satıyor kg 3tl ama müthiş sütler oradan alıyorum .
    Ahanda bir dene daha gomunist damnadi, heee... Eskisehire gomunist yumurtası yumurtlatıp, inek sağmaya gelelim!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ahalinin bir eli tavuğun dotunde, diger eli inegin memesinde, bozguncu bozguncu gonusuyorlar yahu!

Bi de Allah bereket versin deseniz, ölürmüsünüz?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sn.MedwiG Eskişehir' in belediye başkan adayları ne durumda.

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Sn.MedwiG Eskişehir' in belediye başkan adayları ne durumda.
    Yılmaz Buyukersen yine aday ama bu yıl karşısında eski Akp Odunpazarı belediye başkanı Burhan sakalli var . Akp’nin Eskişehir’de buyukersen’in karşısına çıkarabileceği en güçlü aday. Bu seçim sağlam geçecek , bakalım Ne olacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yanlış anlaşılmayayım , tabiiki fiyatlar artmış ki öyle yazmissinizdir ben sadece yıllardır aldığım marketteki yumurta fiyatının denildiği gibi yükselmedigini belirttim . Hep aynisini alırım 30 tanesi 15 tl idi suan 16tl’ye alıyorum . Bunun dışında marketlerdeki sut fiyatlarına hep bakarım , almam onlardan ama bakarım gerçekten çok arttı . Bu enflasyonla mücadele denen şey aktifse şayet o olmasaymış fiyatlar ne olacakmış merak ediyorum

Sayfa 627/961 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •