Sayfa 627/1003 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Viop XLII

1. Gece viopa bakarsak
    Düşmeye hiç niyeti yok

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Dow da saatlikte sıkıntılı bir formasyon mevcut.
    kapanış önem arz edecek.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Gece viopa bakarsak
    Düşmeye hiç niyeti yok

Keyfimizden şort açmadık yemekci abi, ben şortken sittin sene düşmüy, test edilmiş onaylanmıştır, düşerse zaten kısır tospaa bulup keserim
    Hamdım Piştim Yandım

4. ykb 800 subesi var
    Kuveytturk 460 subesi var
    Ozel fiyat almadan internet subesi oranlarina bakalim
    YKB
    Ihtiyac kredisive arac kredisi oranlari 3.1
    Kuveyturk Ihtiyac kredisive arac kredisi oranlari:2.1-2.2
    Ykb den dolar icin %4 Faiz alabilirsin
    Kuveytturkden 2.5 almak bile imkansiz
    Gun icerisinde kucuk olcekli bir ykb subesine gidip 50bin $ cekmek istesek buyuk ihtimal bugun git yarin gel diyecek
    Kuveyturk un kucuk olcekli bir subesinden 1 gun once haber vermeden 300-500k$ cekebilirsin
    Gecen sene YKb yazdiginda o gun de qnb ornegi vermistim cunku Qnb o zamanlar iyi idi bir cok musteriyide cekti
    Ama bu sene Kuveyt daha iyi
    Butun bankalarda dolar blokajli istedigin miktarda Ihtiyac kredisi cekebilirsin
    Dolar blokajli cekemiyecegin tek banka Kuveyt turk

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sana ve Deniz hocama can kurban, şöyle derli toplu koyayım alta.

1. ÇEYREKLİK ORTALAMA MB Kurları kullanılmıştır.
    2. Genel trend içinde dolar enflasyonunu koymadım - onu da koyarsak trend kötüleşir ama son çeyrek sonuçları güzel.
    3. Israrla boynuzlu dememin nedeni belki daha iyi anlaşılır - bankacılık sektöründen net ayrışıyor.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    ykb 800 subesi var
    Kuveytturk 460 subesi var
    Ozel fiyat almadan internet subesi oranlarina bakalim
    YKB
    Ihtiyac kredisive arac kredisi oranlari 3.1
    Kuveyturk Ihtiyac kredisive arac kredisi oranlari:2.1-2.2
    Ykb den dolar icin %4 Faiz alabilirsin
    Kuveytturkden 2.5 almak bile imkansiz
    Gun icerisinde kucuk olcekli bir ykb subesine gidip 50bin $ cekmek istesek buyuk ihtimal bugun git yarin gel diyecek
    Kuveyturk un kucuk olcekli bir subesinden 1 gun once haber vermeden 300-500k$ cekebilirsin
    Gecen sene YKb yazdiginda o gun de qnb ornegi vermistim cunku Qnb o zamanlar iyi idi bir cok musteriyide cekti
    Ama bu sene Kuveyt daha iyi
    Butun bankalarda dolar blokajli istedigin miktarda Ihtiyac kredisi cekebilirsin
    Dolar blokajli cekemiyecegin tek banka Kuveyt turk
    Bireyseli çok istemiyor olabilir mi başkanım? Ne dersin? Sonuçları bence çok iyi bankanın!

6. Suriye tarafında bir hareketlilik var gibi

7. Bankacilik eskisi gibi degil artik
    onceleri ykb garanti kullaniyordum 25k$ lik swift icin 250$ komisyon aliyorlardi[muhabir banka masrafi haric]
    qnb ile tanisinca bu rakamin binde 1 oldugunu gorduk ve yillarca bu iki banka bizi ..... dedim .
    gecen yil qnb cok iyi idi miles and smiles yuzunden ve diger bankalardan cok musteri cekti + miles and smiles oranlari yuzunden mevduat tutmak zorunda kaliyorduk mesela 1.4m mevduat oldugu zaman yurtdisi kullanimindan %60 oraninda bil kazaniyorduk internette alisverislerden %50 mil gibi mukemmel rakamlar benim gibi kasaci bir kisi bile mevduat tutmak zorunda kaliyordu qnb de
    bu sene oranlari degistirdiler eskisi avantajlari kalmadi Kuveyt turk daha avantajli hale geldi o yuzden hemen qnb den kuveyt e gectim ki Turkiye de en son tercih edecegim banka olurdu normalde

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bireyseli çok istemiyor olabilir mi başkanım? Ne dersin? Sonuçları bence çok iyi bankanın!
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bankacilik eskisi gibi degil artik
    onceleri ykb garanti kullaniyordum 25k$ lik swift icin 250$ komisyon aliyorlardi[muhabir banka masrafi haric]
    qnb ile tanisinca bu rakamin binde 1 oldugunu gorduk ve yillarca bu iki banka bizi ..... dedim .
    gecen yil qnb cok iyi idi miles and smiles yuzunden ve diger bankalardan cok musteri cekti + miles and smiles oranlari yuzunden mevduat tutmak zorunda kaliyorduk mesela 1.4m mevduat oldugu zaman yurtdisi kullanimindan %60 oraninda bil kazaniyorduk internette alisverislerden %50 mil gibi mukemmel rakamlar benim gibi kasaci bir kisi bile mevduat tutmak zorunda kaliyordu qnb de
    bu sene oranlari degistirdiler eskisi avantajlari kalmadi Kuveyt turk daha avantajli hale geldi o yuzden hemen qnb den kuveyt e gectim ki Turkiye de en son tercih edecegim banka olurdu normalde
    Sen onu bunu bırak yengeç mi yiyorduk, seneye gelirim artık Teslayı çekerim fabrikanın önüne ona göre :D

Sayfa 627/1003 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •